"İnegöl Dünya İle Buluşuyor-1 Afrika" projesiyle 6- 7 Kasım tarihlerinde İnegöl'de çeşitli temaslarda bulunan 24 Afrika ülkesi temsilcileri, İnegöl'den memnun bir şekilde ayrıldı.

Afrika ülkelerinin temsilcileri, ilk günün ardından İnegöl'de bulunan ve Türkiye'de bir ilk olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM'yi ziyaret etti. Mobiliyum AVM Kurucu Başkanı Haluk Özbek tarafından konuk heyete proje hakkında bilgilendirme yapıldı. Özbek, bu projenin ve AVM'nin Türkiye'de bir ilk olduğunu söyledi.

İYİ İZLENİMLERLE AYRILIYORUZ

Altın Fiyatları Yükseliyor! 19 Mayıs Canlı Altın Fiyatları Altın Fiyatları Yükseliyor! 19 Mayıs Canlı Altın Fiyatları

Heyet Mobiliyum AVM'nin ardından, Türkiye'nin en uzun süreli mobilya fuarı durumunda olan ve bu yıl 34'sü düzenlenen MODEF Expo Fuarı'nı da gezdi. Fuar kapsamında İnegöllü firmaların açtığı stantları ziyaret eden heyet, önümüzdeki yılın mobilya modası hakkında bilgi sahibi oldu.

MOBİLİYUM ve MODEF Expo ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Demokratik Kongo Cumhuriyeti Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba, "Tüm heyet adında bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverlik için teşekkür ederim. Dolu dolu iki günün ardından iyi izlenimlerle buradan ayrılıyoruz" dedi.

İNEGÖL VE MOBİLYAMIZI EN İYİ ŞEKİLDE TANIDILAR

Projenin yürütücüsü olan İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ da, şu değerlendirmelerde bulundu: "İnegöl Dünya İle Buluşuyor-1 Afrika" projemizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Neticeye ulaştığımız kanaatindeyim. Bu iki gün içinde İnegöl'ümüzü, mobilyamızı ve mobilya sektörümüzü iyi tanıttığımız kanaatindeyim. İnşallah bundan sonra İMOS'un organize ettiği programlar, önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Gelen büyükelçilerimiz, ticari ataşelerimiz, İnegöl mobilyasını, İnegöl'ü en iyi şekilde tanıdılar. Bunlar önümüzdeki yıllarda, aylarda ticari olarak bize dönüş sağlayacağı kanaatindeyiz. Programa destek veren herkese çok teşekkür ederim."