Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor

Recep Altepe'nin istifasının ardından genel merkez tarafından Büyükşehir Belediye Başkanlığa aday gösterilen ve meclis tarafından başkanlığa seçilen Alinur Aktaş'ın ardından İnegöl'ün yeni başkanı hafta içerisinde belli oluyor.

Salı günü belediye başkan adayının açıklanması beklenirken, Çarşamba günü ise belediye meclisi başkanı seçmek için olağan üstü toplanacak. Saat 15.00'te gerçekleştirilecek meclis toplantısında İnegöl Belediye Başkanı seçilecek.

TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

Başkan adayının belirlenmesi için ise AK Parti Bursa İl Başkanlığı, temayül yoklaması yaptı. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya gözetiminde gerçekleştirilen temayül yoklamasında, ilçe teşkilatı yöneticileri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kollarının yöneticileri ile mahalle başkanları belediye başkan adayının belirlenmesi yönünde oy kullandı.

SONUÇLARDA TABAN İLE BAYRAM

Öte yandan kulislerde dolaşan bilgilere göre; 108 oyun kullanıldığı temayülün sonuçlarında Alper Taban ve Nedim Bayram isimleri ön plana çıktı. Bu iki ismin hafta başında Bursa il teşkilatına mülakata çağırılması bekleniyor.

ERSEN NARİ MECLİS ÜYESİ OLDU

Bu arada meclisten AK Partili bir ismin belediye başkanı seçilmesiyle AK Parti İnegöl İlçe yöneticisi Ersen Nari meclise girecek. Böylece 2014 yerel seçimlerde AK Parti'den 24'ncü sıra belediye meclis üyesi adayı olan Nari belediye meclis üyesi olacak.