İnegöl'ün tanınmış iş adamlarından Erhan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına özel bir katkı sağladı. Metal sanayi esnafına 1000 adet Türk bayrağı dağıtarak 19. Sokak'ı bayraklarla süsledi. Akgün, bu girişimiyle bayram coşkusunu sokaklara taşıdı.

Erhan Akgün, 22 Nisan'da 19. Sokak'taki iş yerlerinin çoğunda bayrak asılmadığını fark ettiğinde, hemen harekete geçtiğini belirtti. Yakın çevresindeki esnafla yaptığı konuşmalarda, birçok iş yerinin bayrakları olmadığını öğrenince, Bursa'daki bir bayrak üreticisinden 1000 adet bayrak temin ettiğini açıkladı. Akgün, bayraklara özel aparatlar ekleyerek sokak boyunca bir süsleme yapmayı planladığını ve bunu sosyal medyada paylaştığında aldığı olumlu tepkilerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Whatsapp Image 2024 04 23 At 22.20.57

“Büyüklerimizden milli bayramlarda bayramdan 2 gün önce bayrak asmayı öğrendik. Bu geleneği yaşatmak ve bayram coşkusunu hep beraber yaşamak istedim. Dünyanın en güzel ve en özel bayrağına sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu vesile ile Atamızın dünya çocuklarına armağan ettiği ve dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz adına kutlu olmasını diliyorum.”

Erhan Akgün'ün bu anlamlı girişimi, İnegöl'de yaşayanlar ve özellikle de metal sanayi esnafı tarafından takdirle karşılandı. Akgün, geleneksel değerlerin yaşatılması ve toplumsal birlik duygusunun pekiştirilmesi amacıyla bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğini ifade etti. Bu özel günde sokakların rengârenk bayraklarla donatılması, bayram atmosferini daha da coşkulu hale getirdi.

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu

Kaynak: Haber Merkezi