KUPA VE LİG KONUŞULDU
Adem Demir'in hazırladığı, İsmail Durmuş'un sunduğu programda İnegölspor'un Sancaktepe ile oynadığı kupa maçı ile 1461 Trabzon ile oynanan lig maçı analiz edildi.
NEDEN BASIN ÇAĞIRILMADI?
Program sunucusu İsmail Durmuş, İnegölspor yönetiminin önceki gün gerçekleşen kritik basın toplantısına basın mensuplarının çağırılmamasını eleştirdi. Durmuş ayrıca İnegölspor'un İsmail Güldüren ile yola devam etmesinin yanlış olduğunu vurguladı.
TAKIMDA BİR DEĞİŞİM YOK
Spor Yazarı Feyyaz Soylu ise İnegölspor'un İsmail Güldüren yönetiminde oynadığı 7 maçta da galip gelemediğini ve Güldüren ile takımın oyununda herhangi bir değişim ve gelişim yaşanmadığını vurguladı. Soylu, Bordo Beyazlıların Güldüren ile Play-Off hedefine ulaşmasının mümkün olmadığını aktardı.
OYNAMA DEĞİL OYNATMAMAYI BİLİYOR
Spor Yazarı Cem Taşkıner de İnegölspor'un deplasmanda mağlubiyet yaşamayıp; 3 mağlubiyeti de iç sahada almasını Bordo Beyazlıların oynamaktan ziyade oynatmamayı daha iyi başardığı şeklinde yorumladı. Taşkıner, Teknik Direktör İsmail Güldüren'in saha içi iletişimi ile ilgili sorunları da aşması gerektiğinin altını çizdi.
HER PAZARTESİ EKRANDA
Binlerce kişi tarafından izlenen ve büyük beğeni toplayan program, önümüzdeki hafta Pazartesi 21.30'da ekranlarda olmaya devam edecek.

İnegöl Kafkasspor'un Uzak Deplasman Problemi Son Buluyor... TFF 3. Lig’de Flaş Değişiklik! İnegöl Kafkasspor'un Uzak Deplasman Problemi Son Buluyor... TFF 3. Lig’de Flaş Değişiklik!