İnegöl Belediyesi, sanayi ve tarım şehri olan İnegöl'de turizm alanında başlattığı atılımlarla şehre yeni bir vizyon kazandırmanın planlarını yaparken, bir yandan da doğa turizmi açısından uygun alanların gelecek nesillere de aynı güzelliği ile aktarılması adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda özellikle son dönemde yapılaşmanın yoğun olduğu Çayyaka Mahallesine bağlı Boğazova Yaylasına yönelik denetim ve kontroller sıklaştırıldı.

32 RUHSATSIZ YAPI İÇİN İŞLEM BAŞLATILDI

İnegöl Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü işbirliği ile yürütülen çalışmalar neticesinde, Çayyaka Mahallesi Boğazova mevkiinde mera alanında yapılan toplam 32 adet ruhsatsız yapı için kaçak yapı tespiti yapılarak 3194 sayılı İmar Kanunun 42. Maddesi gereği yasal işlem başlatıldı.

2024 Kurban Bayramı Takvimi: Kurban Bayramı Ne Zaman, Tatil Süresi Kaç Gün Olacak? 2024 Kurban Bayramı Takvimi: Kurban Bayramı Ne Zaman, Tatil Süresi Kaç Gün Olacak?

TARAFLAR BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, 11 Aralık Pazartesi günü kaçak yapı yapan kişiler ile bir araya geldi. Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda Zabıta Müdürlüğü ve İmar İşleri Müdürlüğü yetkilileri de hazır bulunurken, kaçak yapı yapan kişilerle bu yapıların durumu ile ilgili toplantı yapıldı.

25 kişinin katıldığı toplantıda kaçak yapıların durdurulması, alınacak önlemler ve yıkım dahil yasal işlemler hakkında bilgi verildi.