GALİBİYET MAÇIN SONUNDA GELDİ
Fethiyespor deplasmanında ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmayı Kafkasspor, 80.dakikada Şerif Özşen ve 90+3 dakikada Fatih Özbek'in attığı gollerle 2-1 kazanarak puanını 24'e çıkardı.
KAZANMAMIZ GEREKİYORDU
Kafkasspor Yönetim Kurulu üyesi Recep Horaz Fethiyespor maçı ile ilgili olarak;
"Üst sıraları zorlamak ve Play-Off şansımızı sürdürmek için mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. İlk yarıda rakibimizin de bizim de gole yaklaştığımız pozisyonlar oldu. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremezken rakibimiz ilk yarının sonunda duran toptan bir gol buldu ve ilk yarıyı 1-0 geride kapattık.
İkinci yarı daha atak oynadık. Geç de olsa Şerif'le beraberliği yakaladık. Beraberlik golünü daha erken bulabilirdik.
Beraberlik golünden sonra ikinci gol için müthiş bir baskı kurduk ve bu baskı sonucunda Fatih'le golü bulduk ve maç 2-1 üstünlüğümüz ile sonuçlandı. Başarıda emeği olan teknik ekibimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum" dedi.


TÜM MAÇLARI KAZANMALIYIZ
Grupta iddialı olmak için oynayacakları tüm maçları kazanmak zorunda olduklarını belirten Horaz:
"Cumartesi günü Degirmenönüspor ile deplasmanda oynayacağız. Bu maçtan mutlak 3 puanla dönerek Yenişehirspor ile evimizde oynayacağımız maça iddialı bir şekilde çıkmak istiyoruz. Her ne kadar spor kamuoyu grubumuzda 4 takımın Play-Off hedefi olduğunu düşünse de biz son ana kadar Play-Off grubunu kovalayacağız.
Üst sıraları zorlayacak ve bu maçları kazanacak gücümüz var. Devre arası transfer yapmadan bu seviyelere gelmek kulübümüz açısından çok sevindirici bir durum. Altyapımızdan gelen oyuncularla bu istikrarı sürdürme düşüncesindeyiz" diye konuştu.
U-10, KUŞADASI'NA GİDİYOR
Her fırsatta altyapıya önem verdiklerini de vurgulayan Horaz, şöyle devam etti:
" U-10 takımımız almış olduğu bir davet üzerine özel bir turnuvaya katılmak üzere Cuma günü Kuşadası'na hareket edecek. Üç gün sürecek olan turnuvada Balıkesirspor, Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka Kültürspor takımlarıyla mücadele edeceğiz.
Çocuklarımız açısından güzel ve eğlenceli bir turnuva olacağını düşünüyoruz. Ayrıca çocuklarımızın bu yaşta bu atmosferi yaşamaları kendi gelişimleri açısından faydalı olacaktır"

İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu