İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu İnegöl Spor Lisesi, Kızlar Futsal Final Müsabakalarında Türkiye Dördüncüsü Oldu

GENÇ EKİBİMİZ VAR

Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz'a çiçek ve Kafkasspor forması hediye eden Başkan Varol Ecer, 2.yarı üst sıraları zorlayacaklarını ifade ederek;

"Değerimiz olan Sayın Bahattin Korkmaz beyin iş yerinde ziyarette bulunduk. İnşallah devletimize milletimize KDV'si yüksek bir yer olur.

İşlerinde başarılar diliyorum. Takım olarak çalışmalarımız sürüyor. Genç bir ekibimiz var gayet iyi gidiyoruz. İnşallah 2.yarı üst sıraları zorlayacağız" dedi.

İLK KEZ FORMA VERDİLER

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz da;

"Bu iş yerini 20-25 gün önce açtık güzel leziz bir ortam oldu. Çok sevdiğim kardeşim Varol Ecer Bey ve yönetim kurulu arkadaşları sağ olsunlar benim iş yerime hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlar.

Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem bana bir forma hediye etmişler. Ben 6 senedir yöneticilik yaptım Kafkasspor'da ilk defa Varol Ecer Bey bunu düşündü. Kendilerine teşekkür ediyorum sağ olsunlar" ifadelerini kullandı.

BAL LİGİNE ÇIKSINLAR

Varol Ecer ve ekibine güvendiklerini de ifade eden Korkmaz, şöyle devam etti: "Kafkasspor doludizgin gidiyor zaten, hafta sonu da kardeşlerimiz 3-1 yendi. Ben bu ekibin çok başarılı işler yapacağını düşünüyorum.

Güzel günler de olacaklar inşallah. Daha üst liglerde görmek istiyoruz kardeşlerimizi. Metin Ungan belki üst liglere çıkartamadı BAL ligine ama inşallah Varol Ecer ve ekibi BAL ligine bu takımı çıkaracaklar diye düşünüyorum. Katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum"