Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda
Kafkasspor’da 3 yıldır düzenlenen Yaz Okulu’nun startı Cumartesi günü verildi.

Açılışa İnegölspor eski teknik direktörü İsmail Güldüren ile Kafkasspor’un yeni oyuncusu İzzet Kaya da katılarak öğrencilere moral verdi.

AHLAK VE MATEMATİK DERSLERİ
Kafkasspor Kulübü Basın Sözcüsü Çetin Yalanız, yaptığı açıklamada: “Yaklaşık 3 yıldır altyapı olarak İnegöl’deki insanların büyük takdirini kazanan önemli çalışmalar yapıyoruz. Futbolun yanı sıra öğrencilerimize verdiğimiz ahlak derslerimiz herkesin bildiği ve takdir ettiği bir çalışma olmuştur.”

“ Ahlak dersinin yanı sıra bu sene 2. ve 3. sınıfa geçen öğrencilerimize ücretsiz Matematik dersi verilecektir. Bu dersimiz şuan için hafta sonları 1 gün olarak planlanmıştır ama talep gelirse bunu 2 güne çıkarabiliriz. Bunun yanı sıra aramızda İnegöl futbolunun yetiştirdiği 2 değerli insan var. Bunlar İsmail Güldüren ve İzzet Kaya’dır. Bu 2 değerli insanın aramızda olması hem bizler için hem de sizler için büyük bir şanstır” dedi.

HAFTADA 3 GÜN
11 grupta 300 öğrenciyle bu yaz okulunu açtıklarını ifade eden Çetin Yalanız, şunları söyledi: “Öğrencilerimiz 1 buçuk ay boyunca Aydın Ungan, Selman Özbek, Özkan Özel, Özden Suvat ve Ümit Çağın hocalarımızın kontrolünde haftada 3 gün eğitim alacaklardır. Amacımız çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup onların her alanda başarılı birer birey olmalarına katkıda bulunmaktır”