İnegöl'ün ilk ve tek resmi özel öğretim kursu olan Kalite Özel Öğretim Kursu'nda önceki gün öğrenciler büyük bir heyecan yaşadı.

20 SINIF KATILDI

Edebiyatın Şampiyonlar Ligi adı altında düzenlenen yarışmaya 20 sınıf katıldı.

İlk turda yazılı sınava tabi tutulan öğrencilerden A-6, C-3 ve C-1 sınıfları finale kaldı. 3 hafta süren ve büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmanın finalini tüm öğrenciler heyecanla takip etti.

Ağırlıklı olarak Cumhuriyet Dönemi Edebi Eserleri, ünlü yazarlar ve Türk Edebiyatı'na yön vermiş isimlerin sorulduğu yarışmada kazanan C-1 sınıfı oldu.

EĞLENİRKEN ÖĞRENME YÖNTEMİ

Konuya ilişkin edebiyat zümresi adına açıklama yapan Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Akif Başköy;

"LYS sınavında Cumhuriyet Dönemi Edebiyatı en uzun zorlu konulardan biridir. Bu yüzden öğrencilerin başarısının daha yüksek olması için rekabet ve birlikteliği olumlu seviyeye yükseltip; sınava daha iyi hazırlanmalarını amaçladık.

Bursa Erkek Lisesi’nde Girişimcilik Zirvesi: Altın Nesil 1'nci Oldu! Bursa Erkek Lisesi’nde Girişimcilik Zirvesi: Altın Nesil 1'nci Oldu!

Eğlenirken öğrenme yöntemini hayata geçirmiş olduk. Kurs yönetimine sağlamış olduğu imkanlardan dolayı teşekkür ediyor ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah sınavda da aynı başarıyı göstereceklerdir" dedi.

Kurs yönetimi şampiyon olan C-1 sınıfına hediyesini takdim etti.