İnegölspor Başkan Adayı Coşkun Karduz, yaptığı yazılı açıklamada; "Öncelikle İnegöl Spor taraftarı ve cefakar üyelerine selamlarımı iletiyorum. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş Beye, İnegölspor Başkanlığı seçim sürecinde tutunduğu tarafsız ilke ve davranışlarından dolayı şahsım adıma teşekkürü bir borç biliyorum. İnegölspor'un Timur Erezsarı başkanlığındaki yönetimine; İnegölspor'un sportif başarısı ve menfaatleri için verdiği onurlu mücadeleden dolayı şahsım adıma teşekkür ederim. Gelinen noktada yönetimin bütün iyi niyetine rağmen oldukça çalıştılar fakat istenilen noktada başarı eksik kaldı" dedi.

KONGREYİ BEKLİYORUZ

Karduz açıklamasında; "Malumunuz üzere; yaklaşan kongre öncesi ciddi bir açıklama herhangi bir taraf tarafından yapılmadı. Bizler, ekip olarak İnegölspor başkanlığına ilk günkü gibi emin olarak, bütün enerjimiz ve hassasiyetimizle, yönetimimizi İnegöl spor sevgisiyle bütünleştirmiş olarak kongre gününü büyük bir heyecan ve azimle beklemekteyiz" ifadelerine yer verdi.

KULÜBÜN BORCU VARKEN ADAYLIĞIMIZI AÇIKLADIK

Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü Fenerbahçe, Galatasaray derbisi hazırlıklarını sürdürdü

Liste çalışmaları yapan başkan adaylarını da eleştiren Karduz şunları söyledi: "Burada şunu da belirtmek isterim ki, kongreye çok az bir zaman kala, saman altından çıkar ilişkisi güderek yönetim oluşturmaya çalışan kişilere sesleniyorum: İnegölspor'un bir ay öncesine kadar ertelenen iki kongresinde hiçbir aday çıkmazken; kulübün borcu olmasına rağmen arkadaşlarımızla bir karar aldık ve adaylığımızı açıkladık. İnegölspor sevdamız, menfaat ve çıkar ilişkisi gütmeden ortaya çıkan bir birlikteliğin ürünüydü. Gelinen noktada, yönetimin borcunun ödenmesine kadar geçen zamanda; hiçbir babayiğit çıkmazken, biz yine bütün zorluklara, mali yüklere ve sorumluluklara aldırmadan içimizdeki bu ruh ve sevgiyle adaylığımızı açıkladık"

O SENE BU SENE

"İnegöl halkına ve taraftarına çağrımdır. Bütün bu zorluk ve sıkıntılara rağmen taraftar ve yönetim olarak el ele verelim. 'O sene bu sene' kampanyası başlatalım. İnegölspor'u hep beraber istenildiği noktalara getirmeye çalışalım. Bu ruhu geri getirmek için bizlere can-ı gönülden destek vereceğinize inancım sonsuz. Düsturumuz şudur; iyi yönetici, her şeyi en iyi bilen kişi değil, yaptığı işi iyi bilenleri bir araya getirip, onları uyum içinde çalıştırabilen kimsedir. Başarı elbet yakındır"