7 Eylül Perşembe günü yollar kan gölüne döndü. Aynı yaşanan 3 ayrı kazalarda, can pazarı yaşanırken; İnegöl'de meydana gelen kazada 7 kişi öldü 18 kişi yaralandı, Van'da meydana gelen kazada 8 kişi öldü 1 kişi yaralandı, Ağrıda meydana gelen kazada ise 3 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.

İNEGÖL'DE KAZA 7 ÖLÜ, 18 YARALI

Alınan bilgiye göre, Ali Gültekin yönetimindeki 60 ZC 155 plakalı hafif ticari araç, seyir halindeyken nedeni bilinmeyen sebepten dolayı Bursa-Ankara Karayolu Babasultan Kavşağı mevkisinde kontrolden çıktı.

Savrulan araç, karşı şeride geçerek Fatih Şahin idaresindeki 16 NTM 81 plakalı işçi minibüsüyle kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada araç sürücüsü Ali Gültekin ile eşi Satı, çocukları Engin, Ercan, Ebru, ağabeyi Emin ve kızı Ezgi Gültekin hayatlarını kaybetti.

ÜNİVERSİTEYE KAYIT İÇİN GELİYORLARDI

Minibüste bulunan sürücü ile 17 yaralı ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Ali Gültekin'in, Uludağ Üniversitesi'ni kazanan oğlu Engin'i kaydettirmek amacıyla ailesiyle Bursa'ya geldiği öğrenildi.

VAN'DA KAZA 8 ÖLÜ

Van-Özalp karayolunun 15. kilometresinde, 65 ET 593 ve 34 YC 3581 plakalı otomobiller çarpıştı. Kazada 8 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

AĞRI'DA KAZA: 3 ÖLÜ, 4 YARALI

Kaza, Eleşkirt ilçesine bağlı Sarıcan köyü çıkışında meydana geldi. Ağrı'dan Erzurum istikametine gitmekte olan 29 yaşındaki Mesut Gözcü yönetimindeki 06 DM 8729 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bir evin araç garajına çarparak takla attı.

Kazada araçta bulunan Talha Gözcü (2), Neslihan Gözcü (28) ve Medine Çelik (46) hayatını kaybetti. Yaralanan Mesut Gözcü, Mazlum Gözcü, Berat Gözcü ve Yasin Çelik ise olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.