Bursa Cup'ta Gemlik Belediyespor Şampiyon Oldu Bursa Cup'ta Gemlik Belediyespor Şampiyon Oldu
İnegöl Belediyespor Başkan Yardımcısı Nuhi Solak’ın yapmış olduğu açıklamalara cevap veren Basketbol Antrenörü Kemal Başaran; “Ben düşüncelerimi, gördüğümü, yaşadığımı ve karşılaştığım zorlukları anlattım. Ancak açıklama Belediyespor yetkilisinden geldi. İddia ettikleri tahsis edilen antrenmanlara gelmeme ne zaman olmuştur"”

“ANTRENMAN YAPMADIK DEMEDİK”
“Bir kez kendi antrenmanları ile çakışan saat için iptal edilen antrenmanımız ve bir de antrenman yapmak için gittiğimiz dönemde salon görevlisi olmadığı için Belediyespor antrenörü tarafından bende salonu kilitleyip gideceğim denildiği için antrenman yapılmamıştır. Biz Belediye salonunda antrenman yapmadık demedik, antrenman yapmak için karşılaştığımız sorunlardan bahsettik” dedi.

“NUHİ BEYE EKSİK BİLGİLER AKTARMIŞLAR”
Açıklamalarının devamında Başaran şunları dedi: “Nuhi Beye eksik bilgiler aktarmışlar. Geçtiğimiz sene A takım oluşumu yaparak Deplasmanlı Lige katıldık. Bu süreç içerisinde Belediyespor 1. Lig maçlarını oynamak için Kapalı Spor Salonuna zemin serildi ve 1 ay boyunca o zemin salonda kaldı. Bu süre zarfında 3. lig düzeyinde mücadele eden bir takım olarak hiç bir antrenman yapamadığımızdan dahi kendisinin haberi var mıdır" Sadece 1 kez salonlarında antrenman saati tahsis edebildiğimizden diğer günlerde de yapılacak turnuva nedeni ile saatlerin dolu olduğu bilgisinin verilmesinden bilgi sahibimidir"”

“ORTAK BİR PROGRAM BELİRLENMİYOR”
“İnegöl Temsilcisi olarak iç saha avantajımızı bu zeminden dolayı kaybedip maçlarımızın yarısını İnegölde oynamadığımız için ne düşünmektedir" Eğer bu salon Belediyespor yetkilileri tarafından organize ediliyorsa ve antrenman saat programlaması yapılıyorsa, neden sezon planlaması öncesinde yetkili kişi tarafından toplantı yapılarak ve bu ilçede salon sporları faaliyetinde bulunan kulüpler kimler ise davet edilerek antrenman saati isteyip istemediğimiz sorulmamış ve ortak bir program belirlenmemektedir"”

“ADİL BİR ŞEKİLDE PAY EDİLMELİ”
Yapmış olduğu açıklamalarında; Belediye salonlarının adil bir şekilde pay edilmediğini anlatmak istediğini belirten Başaran açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı: “Görüldüğü üzere bütün salonlar Belediyespor yetkililerine teslim edilmiştir. Eğer burası İnegöl Belediyesinin bir salonu ise ve herkesin adil bir şekilde kullanabildiklerini söylüyorlar ise bu salonları yöneten ve organize eden kişilerin kulüp müdürü olamayacağını, eğer bir kulüp müdürü salon organizasyonunu yapıyorsa tarafsız olmayacağını da herkes çok açık ve net bir şekilde bilmektedir. Bu salonlar İnegöl Belediyesinin salonu ise ayrı bir salon görevlisi tarafından adil ve eşit bir şekilde dağıtılması gerektiğinin en mantıklı çözüm olacağı da apaçık bir gerçektir.”