Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim! Benzin ve Motorine Zam, Otogaza İndirim!

Dijital baskı teknolojisi sayesinde sınırsız renk ve desen seçeneği sunan Kırlent Evim, kırlentlerini adeta birer sanat eserine dönüştürüyor. Her bir tasarım, detaylı bir çalışmanın ürünü olup, mekanların atmosferine uyum sağlayacak şekilde özenle hazırlanıyor. Marka, özgün tasarımlarıyla mobilya mağazalarının ve iç mekan tasarımcılarının vazgeçilmezi haline gelmiş durumda.

Kırlent Evim Modef Fuarında2

“Çocuğumu sahnede görmek benim için büyük bir mutluluk,” diyen Kırlent Evim firması sahibi İsmail İlarslan, şunları ekledi: “Her bir kırlent, birer sanat eseri olarak mekanlara değer katıyor ve müşterilerimizin zevklerine hitap ediyor. Bu yüzden ürün yelpazemizi sürekli güncelliyoruz.”

Kırlent Evim Modef Fuarında

Kırlent Evim, iç mekan tasarımında kişiselleştirilmiş çözümler sunarak, her müşterinin zevkine uygun özel ürünler hazırlıyor. Müşteri isteklerine göre şekillenen tasarımlar, ev dekorasyonunda kişisel ifadeleri ön plana çıkarıyor ve her evin benzersiz bir hava kazanmasını sağlıyor.

Kırlent Evim Modef Fuarında4

Kırlent Evim, şimdi de 50’ncisi düzenlenen İnegöl MODEF Fuarı’nda yerini aldı. Fuarın B Hall’de bulunan standında, kendi ürettiği kırlentlerin şıklığını ve renkliliğini sergileyen İsmail İlarslan, MODEF Fuarı’nda ziyaretçilerini beklediklerini dile getirdi.

Kırlent Evim Modef Fuarında3 Kırlent Evim Modef Fuarında 1

Web: KIRLENT EVİM  

Kırlent Evim hakkında diğer haber için TIKLAYIN

Kaynak: Haber Merkezi