Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar! Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!
Köy meydanlarının temizlenmesi çalışmaları kapsamında İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Hamzabey, Deydinler ve Ortaköy Mahallerinde temizlik çalışmaları tamamlandı.

AKTAŞ’IN TALİMATI

Yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirme yapan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı;

“Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’ın talimatıyla, 21 Ocak Çarşamba günü Hamzabey Mahallemizde başladığımız köy meydanlarının temizlik çalışmaları, Perşembe günü Deydinler ve Ortaköy Mahallerimizde hızla devam etti.

Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından nüfus yoğunluğu bulunan mahallelerimize gidilerek ortak kullanım alanı olan köy meydanlarının temizliğini yapmaktayız. Çalışmalarımızı olumsuz etkileyen soğuk hava koşullarına rağmen, köy meydanlarımızda ağır kış şartları sonrası genel bir temizlik çalışması yapıyoruz.

Çalışmalarımız nüfusu yoğun diğer mahallerimizde de devam edecek. Yeni mahallelerimizde hizmetlerimiz ve çalışmalarımız artarak sürecektir” dedi.

ÇÖP GÜNLERİNE RİAYET EDELİM

Belediye olarak, mahalle sakinlerinden çöplerini çöp kutularına atarak çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını ve çöplerini zamansız çıkarmamaları, çöp alım günlerine özellikle dikkat etmelerini de hatırlatan Kansu; İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın talimatıyla gerçekleştirdikleri bu hizmetten dolayı mahalle sakinleri ve muhtarların son derece memnun olduğunu sözlerine ekledi.

Diğer yandan kar ve buzlanma nedeniyle İnegöl merkezinde kirlenen caddelerde de temizlik çalışması başlattıklarını belirten Kansu;

“Caddeleri tazyikli suyla yıkayan ekiplerimiz, çalışmalar kapsamında caddelerimizde ve alt geçitlerde temizlik çalışmalarına başladı.

Havaların iyi olmasından faydalanarak, kar yağışının ardından, karın erimesiyle oluşan çamur ve atıkları temizliyoruz. Soğuk hava ve dondan dolayı çalışmalarımızı havaların düzelmesiyle gerçekleştirmekteyiz. Caddelerdeki yıkama çalışmalarımız sürecek dedi.