Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda
Türkiye genelinden 417 sporcunun iştirak ettiği Yıldızlar ve Gençler okullar Türkiye H Şampiyonası oldukça çekişmeli geçen gençler müsabakalarıyla tamamlandı.
Bu yıl yapılan Yıldızlar ve Gençler Okullar Şampiyonasında bayan sporcularımızda ilk defa yarışma imkanı buldular. Bayanlarda Bursa ilini temsil eden İnegöl Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri üç 4. lük, iki de 5.lik alarak Türkiye derecesi yaptılar.
İŞTE DERECELER
48 kg Kübra Sakın koparmada 33 kg, silkmede 42 kg toplamda da 75 kg Türkiye 4.sü; 58kg Merve Duman koparmada 43 kg, silkmede 50 kg toplamda da 93 kg Türkiye 4.sü; 63 kg Seda Aklar koparmada 45 kg, silkmede 58 kg toplamda da 103 kg Türkiye 4.sü; 69 kg Sibel Memiş koparmada 25 kg, silkmede 32 kg toplamda da 57 kg Türkiye 5.si; +69 kg Dilek Aka koparmada 42 kg, silkmede 50 kg toplamda da 92 kg Türkiye 5.si oldu.
BELEDİYESPOR'A TEŞEKKÜR
Okul Müdürü Salise Ayhan, yaptığı açıklamada: "Bu başarı göğsümüzü kabarttı. Öğrencilerimi gönülden kutluyorum. H sporu zor bir spor ama kızlarımın bu zorluğu aşarak başarı sağlamaları beni gerçek çok mutlu etti. Bu arada okul Beden Eğitimi öğretmenim Ali Turna'ya ve bize desteğini esirgemeyen Belediyespor yöneticilerine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
.