12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerin ardından İl Kongresi öncesi İnegöl ilçe teşkilatında gerçekleştirilen ilk kongre olması nedeniyle büyük bir önem atfedilen gençlik kollarının kongresinde tek liste ile gidilen seçimde başkanlık görevine seçilen Kadir Aydın görevini devretme kararı aldı?

Yaklaşık 1 yıl önce 13 Ağustos 2011 günü gerçekleştirilen AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Kongresinde başkanlık görevine seçilen Kadir Aydın ile kongre sonrasında işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık görevine yeterince vakit ayıramadığı gerekçesiyle böyle bir karar aldığı ulaştı ilk önce bize?

Kadir Aydın ile samimiyetimize istinaden kendisine ulaşıp duyduklarımın doğru olup olmadığını sordum?

Kendisi de doğruladı bu durumu?

Ancak kamuoyunda bilinenin aksine görevden alınma gibi bir durumun olmadığını ifade etti?

Gerçekten çok yoğun bir iş temposunda olduğunu, çok istemesine rağmen üstlendiği başkanlık görevinin gereklerini yerine getiremediği için böyle bir karar aldığını söyledi?

Sadece başkanlık görevini bırakacağını, yönetim kurulunda ise yer alacağını sözlerine ekledi?

Konuya ilişkin AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli de benzer açıklamalarda bulundu?

Temelli, gençlik kollarının yönetim kurulu ile bir araya geldiğini, yönetim kurulu üyelerinin durum hakkında fikir ve görüşlerini aldığını kaydetti?

Temelli yeni gençlik kolları başkanının çok yakın bir zamanda belli olacağını da dile getirdi?

LÜTFEN BİRAZ DİKKAT

Önceki gün duyarlı bir okuyucumuz bize ulaşarak sitemlerini iletti?

İşyerinin yakında yer alan konteynırın hemen yanında poşetler içerisinde dinimizle ilgili onlarca kitap bulduklarını söyledi?

İçlerinde kutsal kitabımız Kur?an-ı Kerim?den ayetlerin yer aldığı, çeşitli kitapların bu şekilde çöpe atılmasını hoş karşılayamayız?

Biz ki takvim yaprağını bile içinde ayeti kerime var diye yere atmaktan sakınırken, ne ara bu hale geldik?...