5.resmi maçını oynamasına rağmen hala oyun ritmini bulamayan, topa -doğal olarak- oyuna hükmetmeyi 3.lig kulübüne karşı dahi beceremeyen, sahada ne yaptığı belli olmayan bir takımın kazanmasına vesile olduğu için Ankaragüçlülere teşekkür etmeliyiz.

Gittiği her yerde olay çıkarmayı marifet zanneden yönetimi ve taraftarıyla bırakın profesyonel liglerde mücadele etmeyi; amatörde bile olmasının Türk futbolu açısından tehlike olan bu kulübü mağlup etmenin hazzı başka. Fakat insan ister istemez sahada oyun da görmek istiyor.

Bu maçı Ankaragücü taraftarının da tahrikleriyle Bordo Beyazlı renklere gönül vermiş 3 bin kişinin takımını cesaretlendirip öne itmesi sonucu kazandığımız gerçeği var. Yoksa onun ötesinde söylenecek olumlu tek cümle kuramayız sahadaki oyuncular ve onları yöneten teknik heyet hakkında.

Her hafta 'Acaba bu hafta daha iyi olur muyuz' falları açmaktan bıktık. Kötü bir takımımız var mı bilmiyorum.

Birçoğu geçtiğimiz yıla kadar takımlarında gayet iyi oynayan oyuncular... Bir sene de önündeki arkadaşına top atmaktan, 3 pas yapmaktan aciz bir noktaya gelemezler herhalde.

Bir karambol topunda doğru yerde duran ve doğru yere vuran Ömürcan'ın vuruşu dışında organize atak yapma noktasında sıkıntıları halen devam eden, oyunu yaymak, maça hakim olmak gibi ultra cümleler kurmamıza bile imkan vermeyenler için ne yazsak acaba?

Sanırım sorunları halının altına süpüre süpüre 'Aaa yine olmadı, seneye kesin şampiyonuz. O sene bu sene değilmiş, yanlış anons' cümleleriyle ligi bitireceğiz.

Bu takımın bırakın şampiyon olmasını, ilk 5'te olması noktasında ışık gören var mı?

Timur Erezsarı başkanlığındaki yönetim firma firma dolaşıp dursun; yöneticiler idman idman dolaşsın. Vallahi acıyorum onların bu fedakarlıklarına.

Yoksa ne teknik heyet umurumda ne de sahada dolaşan futbolcu topluluğu. Bir kaçı dışında İnegölspor'un durumu umurlarında mı acaba?

Daha 4.hafta bitti bu nasıl bir yazı diyebilirsiniz. Ben sahada futbol izlemek istiyorum. Bu taraftar artık sahada canını dişine takan futbolcu topluluğu ve onu motive eden bir teknik heyet görmek istiyor.

Yenilse de alkışlayacağı bir takım istiyor.

Yoksa ilk yarıda rakibi seyretmiş, ikinci yarıda da rakip takım taraftarının küfürleriyle gaza gelmiş bir takımın karambol golüyle -şansa- galibiyetlerin sayısının bir elin parmağını geçmeyeceğini; İnegölspor taraftarı çok iyi biliyor.