İnegölspor için koca sezon heba oldu. Yanlışlar baştan başladı ve çorap söküğü gibi geldi ve sonunda sezonu 12.sırada bitirdik. 1, olmadı 2 oluruz, hiç olmazsa Play-Off oynarız derken; Niğde'nin, Etimesgut'un, Tokat'ın altında 12.sırada bitti sezon.

Bu bizim adımıza büyük ayıp. Son maçında düşmüş takımdan 7 gol yememiz de çok büyük bir ayıp ayrıca. Onu da ekleyelim.

Beni takip edenler bilir; Taşkın Güngör konusunda hep yazarım. Bugün de yazacağım. Zira Taşkın Hoca'ya yaptıklarımızın ceremesini bugün çekiyoruz. Ben Taşkın Hocacıyım. Bunu her yerde söylerim. İsteyen beğensin, isteyenin zoruna gitsin. Umurumda değil.

Bu adam bizi şampiyon yaptı. Sonra tabiri caizse kapının önüne koyduk anlamsız şekilde. Bir hoca şampiyon yapmasına rağmen gönderiliyorsa; onun teknik adamlığı dışında hoşunuza gitmeyen başka şeyler vardır. Eğer varsa bir daha da tesislerin önünden geçirmezsiniz normal şartlar altında.

Serhat Güller gibi içi geçmiş, işi bitmiş bir hocayı getirip; takım küme düşmeye doğru ilerlerken; Taşkın Güngör de Rize'deki görevini devam ettirirken; gel hocam bizi kurtar diyerek tekrar takımın başına getiriyoruz.

Neden gönderdin, bugün neden getiriyorsun? Getirirken; kümede kalalım yeter diyorsun. Lig bitiyor. Play-Off'u son maçta Eyüp taraftarının her türlü ahlaksızlıkları, tahrikleri, asarız keseriz şeklindeki tehditleri sonucunda kaçırıyorsun.

'Ligde kalsak yeter' dediğin hoca, seni neredeyse Play-Off'a çıkartacak. Sen bir daha yol veriyorsun. Yine ortada başarı var, yine hocayı gönderiyorsun.

Böyle bir takım planlaması olur mu Allah aşkına? Başarılı ama başka huylarını beğenmiyorum. Getirme bir daha olsun bitsin. Onlara katlanırım gerekirse kurtar beni, ben seni yine göndereceğim. Hak mı, mantıklı mı?

Bakın Taşkın Hoca yine ders verdi İnegölspor'daki çokbilmişlere. Tokat'ı 3 puanla aldığında İnegölspor 13 puanla ilk 5'teydi. 13.haftada İnegölspor ile Tokatspor arasında 14 puan fark vardı. Tokat düşer, kurtaramaz dedik. Hatta 'Hangi mantıkla aldın hocam' diye de kendisine bizzat ilettim.

Sonuç? İnegölspor'un üstünde bitirdi Tokat. 42 puanın 39'unu 26 haftada gelişiyle birlikte topladı. İnegölspor 41'de kaldı.

İnegölspor yönetimi büyük ihtimalle ay sonunda değişecek. Yeni yönetime şimdiden söylüyorum. Bu bize ders olsun. İnegölspor'un ilk olarak çalışması gereken isim Ergün Penbe'dir. Mevcut hocayla devam etmek lazım. İstikrar futbolda önemli.

Fakat eğer olmazsa Taşkın Güngör -ki ben olsam hayatta gelmem, gelirsem de tazminat maddesi koydururum- düşünülmeli.

Bir de İnegöl'ün evladı diyebileceğimiz Necati Erkmen. Bodrum'dan ayrıldı biliyorsunuz. İnegölspor'a yakışır Necati Hoca.

Yeni yönetime başarılar dilerken; Timur Erezsarı'nın da elinden gelen gayreti iyi niyetle yaptığını düşünüyorum. Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 2017-2018 sezonu güzel geçer inşallah