Genç Ajans olarak sektörel bültenlere 2017 yılının Temmuz ayında başlamıştık. İlk olarak İnegöl'de Eğitim Bülteni'ni İnegöl'e kazandırmıştık.

Sonra mobilya tedarikçilerinden gelen istek üzerine bu kez Mobilya Tedarikçileri Bültenimiz mobilyacılarla buluştu.

Mobilya Tedarikçileri Bülteni'nde İnegöl'de Eğitim Bülteni'nde olduğu gibi güzel geri dönüşler aldık.

Kurumsal aynı zamanda firma sahiplerinin tanıtımı, firmaların eksik olan tanıtım videoları, haberler ve sonrasında yeni müşteriler... Bu bültenimizde yer alan firmaların 2.sayıda yer alma istekleri de bizleri mutlu ediyor.

Ocak ayı için İnegöl'de Eğitim Bülteni-2 ve Gurme İnegöl Bülteni için çalışıyoruz. Kısmetse Ocak ayının ikinci yarısında bu iki bülteni sizlere ulaştıracağız.

Mobilya Tedarikçileri Bültenimizin dağıtımına da devam ediyoruz. MODEF Fuarı, İnegöl Mobilya Sanayi, OSB'ler ve şehir dışındaki mobilyacılara adrese teslim dağıtmalarla yetinmedik; Perşembe günü Ankara Siteler'e gittik.

Ankara Siteler'i ben ilk kez gördüm. Gerçekten ana caddesi şaşalı mobilya mağazaları ile dolu.

Anladığım kadarıyla daha çok klasik mobilyaların var olduğu bir yer. İnegöl kadar çeşit yok.

Üretim bu caddenin arka sokaklarında yapılıyor. Hem mağazalara hem de üretim yerlerine ulaşma, oradaki esnafla konuşma şansımız oldu.

Yıllar öncesinin Siteler'ini özlüyorlar. Özlüyorlar ama gelmeyeceğini de tahmin ediyorlar.

Zira İnegöl'ün çok gerisinde kaldıklarını kabul ediyorlar. İşin ilginç yanı üretim her geçen gün azaldığı için İnegöl'den mal çekiyorlar.

Mobilyada yükselişe geçmiş artık adını, markasını kabul etmiş bir şehirden, eski günlerini mumla arayan bir bölgeye gittik.

Artık rekabet halinde olacak durumda olmasalar da İnegöl ismi onları biraz rahatsız ediyor.

Fakat bunun İnegöl'ün değil kendi suçları olduğunu da kabul ediyorlar. Dünyayı takip edemezseniz, tasarımda geri kalırsanız, sadece bugünü düşünürseniz geleceğe yol almanız zor oluyor.

Siteler bizim adımıza da bir ders belki de. İnegöl mobilyası bugün çok iyi bir konumda ve gidişatı hep zirveye doğru...

Fakat durmaya başlarsanız; bunun devamı gerileme ve yok olma olur. Siyasi bir slogan olacak ama şunu söylemek gerekiyor sürekli: Durmak yok yola devam...