Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Şehir Postası adlı bir aylık gazetesi var. Ulusal bir gazetenin arasında bizlere ulaştırılmış.

İnegöl Belediyesi, bunu 2 aylık süreçlerde yapıyor. Bursa sınırları geniş ve haber sayısı da fazla olunca Şehir Postası'nın aylık olarak çıkarılması daha mantıklı...

Recep Altepe döneminde de gelirdi Şehir Postası. Altepe orayı ihya ettik, burayı uçurduk, orada şov yaptık diye öve öve bitiremezdi kendini.

Yeni Başkan Alinur Aktaş da yaptığı çalışmaları anlatıyor Şehir Postası'nda. Mustafakemalpaşa'nın altyapısı çözülmüş. İznik, Büyükşehir ile nefes almış.

Kestel, kültür sanatın yeni adresi olmuş. Yeni yeni yollar geliyormuş. Koyun yetiştiricilerine destek tam gaz sürüyormuş.

Haziran sayısını tek tek inceledim; İnegöl'e dair ne yapılmış haber olarak. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyeyim. İnegöl sadece 2 kez geçiyor 16 sayfalık bültende.

Bir yerde koyun dağıtılmış, orada İnegöl'de de dağıtıldığı aktarılmış. Bir de Ramazan'da İnegöl Tasavvuf grubu sahne aldığına dair haber var.

Başka bir şey yok. Haziran ayı sıkıntılı ay, seçim var, kolay değil bir de Mayıs ayına bakalım İnegöl'de orada yapılmış bir şeyler anlatılıyordur mutlaka dedim.

Mayıs ayının bültenini indirip; Ctrl+F yaptım arattırdım. Oradaki daha vahim... Mayıs ayındaki bültende bir tek İnegöl geçiyor. Çilek fidesi dağıtılmış. 2 ayda Büyükşehir'in hizmetlerinin anlatıldığı dergiye 3 kelime ile girmiş İnegöl.

1- Koyun dağıtılan yerde İnegöl'de de dağıtıldığı anımsatılması 2- Ramazan programında İnegöl'den bir grup 3- Çilek fideleri İnegöl'de de dağıtılmış

Çok şükür Nisan'da Halhalca şehitliği ve Yüzme havuzu projeleriyle geniş geniş yer almışız.

Biz geçen ay Büyükşehir fiyaskosu başlığıyla bir haber yayınladık. Büyükşehir'in 4 yılda İnegöl'den aldıklarının yarısını, bırakın yarısını çeyreğini hizmet olarak döndürmediğini söyledik.

Altepe döneminin ardından artık İnegöllü bir başkanla İnegöl'ün daha fazla yatırım alacağı umudumuzu yineledik. Bekliyoruz, beklemeye devam ediyoruz.

Bursa Büyükşehir, Bursa'nın 16 ilçesini ihya etse, oraları uçursa; Bursa için, AK Parti için çok önemli olabilir.

Ben yerel bakıyorum olaya. Ben İnegöl'e bakıyorum. İnegöl'ün gelişmesi ve hizmet almasıyla ilgileniyorum.

Onun için Bursalılar kızıyormuş, İl Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkanı İnegöllüymüş, zaten bu yüzden rahatsız oluyorlarmış bizi çok ilgilendirmiyor.

Her seçimde desteğini en yüksek perdeden veren İnegöl, daha fazla yatırım, daha fazla çalışma, düzenleme istiyor.

Nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız bir öneride de bulunalım. Her yağışta felç olan altyapımızın değişimini bekliyoruz mesela. Altyapı değişirse; İnegöl'dekiler asfaltlama işine de başlarlar belki.

Bursa Büyükşehir'in çıkardığı derginin son 2 sayısında 3 kelime ile yer alan fakat Bursa'nın en büyük 4., AK Parti'ye en büyük destek veren ilçesi konumundaki İnegöl'de beklentilerimizin karşılanmadığını söyledik, söylemeye de devam edeceğiz.

Recep Altepe'yi yerin dibine sokan, sosyal medyada en ağır eleştirileri yapan bizler, Alinur Aktaş bizden, sevdiğimiz insan, abimiz diyerek susmaya devam ediyoruz. Bu yazı bile aslında sessizliğin haykırılmasıdır.