İnegölspor, Hatayspor mağlubiyeti ile play-off şansını kaybetti. Aslında play off trenini geçtiğimiz hafta Ankara'da kaçırmıştık. Bu hafta hiç olmazsa önümüzdeki haftalara taşıma düşüncemiz vardı ama olmadı.

Maçın ilk yarısı tamamı ile Hatayspor'un kontrolü altında geçti. Şunu kabul etmemiz lazım Hatay takımı bizden birkaç gömlek üstün bir takım. Zaten bulundukları yerde bunu çok açık ve net ortaya koyuyor.

Oyun anlamında 2. yarı biraz daha derli toplu İnegölspor gördüğümüzü söyleyebiliriz fakat iyi oynadığımız dakikalarda yediğimiz gollerle skor bir anda 2-0 'a geldi.

Hatay takımında 4 tane daha önce İnegölspor forması giymiş oyuncu vardı. Özellikle Yılmaz'ın oyununu çok çok beğendiğimi söyleyebilirim. Mesut çok güzel bir asist yaptı. Sinan da boş kaleye topu ağlara gönderdi. Aslında Sinan bir pozisyon önce çok net bir fırsatı da kaçırmıştı.

Oğuz-Yılmaz ikilisi Hatayspor'u bu sene şampiyonluğa doğru götürüyorlar Allah yollarını açık etsin. Bizim için lig bu maçı itibariyle bitmiştir.

Önümüzdeki sezona bakacağız. Önümüzdeki sezon içinde yeniden bir yapılanmaya gitmemiz şart. Her şeye rağmen bu çocukları ortaya koyduğu mücadeleden dolayı takdir etmemiz gerekiyor. Bu bütçelerde bir takımın play off'u zorlaması da kolay bir iş değildi.

İnegölspor yönetimine, teknik heyetine ve futbolcularına sonsuz teşekkürler. İnşallah önümüzdeki yıl doğru takviyelerle hiç olmazsa bu yıl ulaşamadığımız play off hedefine ulaşırız.