Bu grupta şampiyon olabilecek 2-3 takımdan biri olan Ankaragücü'nü mağlup etmesine rağmen 2 ay önce şunları yazmıştım:
"5.resmi maçını oynamasına rağmen hala oyun ritmini bulamayan, topa -doğal olarak- oyuna hükmetmeyi 3.lig kulübüne karşı dahi beceremeyen, sahada ne yaptığı belli olmayan bir takımın kazanmasına vesile olduğu için Ankaragüçlülere teşekkür etmeliyiz"

"Her hafta 'Acaba bu hafta daha iyi olur muyuz' falları açmaktan bıktık. Kötü bir takımımız var mı bilmiyorum.
Birçoğu geçtiğimiz yıla kadar takımlarında gayet iyi oynayan oyuncular... Bir sene de önündeki arkadaşına top atmaktan, 3 pas yapmaktan aciz bir noktaya gelemezler herhalde"
"
Bir karambol topunda doğru yerde duran ve doğru yere vuran Ömürcan'ın vuruşu dışında organize atak yapma noktasında sıkıntıları halen devam eden, oyunu yaymak, maça hakim olmak gibi ultra cümleler kurmamıza bile imkan vermeyenler için ne yazsak acaba?
Sanırım sorunları halının altına süpüre süpüre 'Aaa yine olmadı, seneye kesin şampiyonuz. O sene bu sene değilmiş, yanlış anons' cümleleriyle ligi bitireceğiz. Bu takımın bırakın şampiyon olmasını, ilk 5'te olması noktasında ışık gören var mı?"

"Daha 4.hafta bitti bu nasıl bir yazı diyebilirsiniz. Ben sahada futbol izlemek istiyorum. Bu taraftar artık sahada canını dişine takan futbolcu topluluğu ve onu motive eden bir teknik heyet görmek istiyor. Yenilse de alkışlayacağı bir takım istiyor"

"Yoksa ilk yarıda rakibi seyretmiş, ikinci yarıda da rakip takım taraftarının küfürleriyle gaza gelmiş bir takımın karambol golüyle -şansa- galibiyetlerin sayısının bir elin parmağını geçmeyeceğini; İnegölspor taraftarı çok iyi biliyor"

Aradan geçen 2 ayda ne değişti? Aynı yazıyı kopyala yapıştır. Sadece takım ismini değiştir.
Oynanan futbol - ki ona futbol derseniz- aynı, değişiklikler, kurgu her şey aynı. Eğer değişen bir şey yoksa o zaman yönetim olarak değişiklik yapabilecek birini getirmek kadar doğru olan ne var?

Yönetim en doğru hamleyi yaptı. Osman Özdemir'in içi geçmiş futbol anlayışından kurtulma zamanı gelmişti. Bu takım sezon sonuna kadar seke seke ilerleyecekti. Sonra da bu sene olmadı seneye inşallahlar başlayacaktı.

Bu takım küme düşmez. Ben de yönetsem küme düşmez, Osman Özdemir de yönetse düşmez. O zaman hiç olmazsa Play-Off trenini kaçırmama adına bir hamle yapıldı. Yeni hoca kim olur, kim olmaz onu tartışırız.
Niğde Belediye maçından sonra daha iyi tartışırız. O maçı hayırlısı ile bir kazanalım da...