İnegölspor, sezonun en rahat maçlarından birinde Kayseri Erciyes'i ağırladı. Küme düşmesi daha sezon başında belli olan rakibi karşısında oldukça rahat geçen maçta 3 puanı hanesine yazdırdı Bordo Beyazlılar.

Bu maçta sağ bekte Enes'i, orta alanda Hasan'ı, sağ çizgide Ömürcan'ı ve hücumda da Volkan'ı izledik. Ergün hoca Emrah, Lider, Emre ve Hüseyin Ali'yi kulübe de oturttu.

Bunun sebebi zorlu Hatay maçı öncesi rotasyon mu yoksa performanslarından memnun olmadığı için mi onu önümüzdeki haftalarda daha iyi anlayacağız.

Maç 2-0'a daha 15.dakikada gelince oyunun da tadı kaçtı. Aslında İnegölsporlu oyuncular işin ciddiyetini sürsürse 6-7 farklı bir sonuç kaçınılmaz olurdu.

Benim anlamadığım da bu zaten. Neden devamını getirmiyorsunuz? Belki de iş genel averaja kalacak?

Düşünsenize Niğde takımıyla orada da berabere kalsanız ve puanlarınız eşit olsa genel averaja bakılacak. Kayseri Erciyes maçındaki laubali tavır belki de sizi Play-Off'tan edecek.

Biz Ünye takımına yediğimiz bir gol yüzünden Play-Off'u kaçırdık geçmişte. Ünye maçı 2-1 değil de 2-0 bitseydi biz kalacaktık Play-Off'a hatırlayın.

Bu maç tabii ki kıstas alınacak bir maç değil. Rakibin gücü ve durumu ortada. Fakat şunu özellikle söylemeliyim ki yedek kulübenizi de hazır tutmanız bundan sonraki haftalar açısından önemli.

İnegölspor, yedek kulübesini de hazır tutma noktasında ilerliyor. Bunun yanında benim en çok hoşuma giden de çift forvet oynama isteği...

Ergün hocanın hücumda ikili forvet tercihi bence çok doğru bir adım. Bu şekilde de devam edeceğini öngörüyoruz.

Şunu unutmamak lazım. İnegölspor'un devre arasında aldığı oyuncuların neredeyse tamamı ligin ilk yarısında birkaç maç dışında oynamadı. Bazıları hiç görev almadı. O oyuncuların daha fazla maç trafiği içinde daha iyi olacağını bekliyoruz.

Erciyes maçı zaten cepte olan bir maçtı. Asıl maç bu hafta. Zorlu Hatay maçında şimdiden başarılar.