İnegölspor, 2.yarı için kamp çalışmalarına başladı. Antalya Manavgat'ta yeni sezona hazırlanıyorlar. Yeni dönem için daha sıkı çalışmaları şart.

İlk yarıda sıkıntı çektiğimiz en önemli nokta hücum hattıydı. Eren ve Emre ikilisi İnegölspor'a hiçbir yarar sağlamadı.

O bölgeye 2 transfer yapıldı. Biri Emrah Metoğlu. İnegölspor, geçmiş yıllarda o ismi transfer etmek istemişti ama Göztepe çok daha fazla bir fiyat vererek kadrosuna dahil etmişti.

Forvet hattında Emrah-Raif ikilisinin iyi işler yapacağına inanıyorum. Raif için ortaya konan olumsuz yorumların lig başladığında olumluya geçeceği inancındayım. Zira Raif İnegöl'de hep başarılı oldu. Yine başarılı olma zamanı.

İsmail Güldüren, yeni kadro şekillenmesi ile muhtemelen 4-4-2'ye geri dönecektir. Zaten ben şu anlamsız 4-3-3'ün farklı versiyonlarını oynatma mecburiyetini anlamıyorum.

Kalede muhtemelen Şener olacak. Geri dörtlüde değişiklik olmasını beklemiyorum. Aslında sol bekte bir değişiklik olsa fena olmaz gibi.

Orta alanda Oğuz-Emrah ikilisini görme olasılığımız yüksek. Sağ çizgide Emre Okur, sol çizgide de İsmet oynar. Forvette ise Raif-Emrah Metoğlu ikilisini görürüz. Ömürcan, iyileşen Burak Uça oyuna sonradan girdiğinde de katkı sunacak iyi iki yedek olurlar.

İkinci yarı sakatlıklar, şanssızlıklar yaşanmazsa ilk yarıdan daha iyi bir İnegölspor olacağı muhakkak. Forvet hattında top tutabilen isimlerin olması da önemli. İnegölspor ilk yarıda sadece golcü özelliği olmayan forvetlerden çekmedi. Ayrıca topu ileride tutma becerisini de gösteremedi.

2016 kötü bir yıldı İnegölspor için. 2017'nin daha güzel geçeceğine inanıyoruz. İyi düşünelim, iyi olsun inşallah. Bu aynı zamanda İsmail Güldüren için de son şans bir manada. O şansı iyi değerlendirmesi gerekiyor.