Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:

"Yurt dışında bizim vatandaşımız olup da, PKK'ya aktif destek verenlerle ilgili vatandaşlıktan çıkarma dahil her türlü tedbiri alacağız." "Geç bile kalındı..."

KOVBOY FİLMİNE SON

TRT, 1979 yılından beri 40 yıldır her Pazar sabahı TRT 1 kanalından saat 09:55'te Amerikan yapımı olan kovboy filmi yayınlama geleneğine son verdi...

ŞEHADETİN BEDELİ NE KADAR DA AĞIR ALLAHIM...

Mısır'da Sisi'ye karşı çıktığı, darbeyi lanetlediği için bir KADIN idama gidiyor. İdamdan önce son kez çocuğuna tek elle sarılıyor. Çocuğunu son kez görüyor.
Dünya duydu mu? Hayır.

Kadın dernekleri bir şey söyledi mi? Hayır.

Basında haber oldu mu? Hayır. (Avni Ulutürk)

EN MÜHİM MESELE NAMAZ

En mühim bir mesele...

YENİDEN DOĞUŞ

İnsan ruhunun ölümsüz olduğuna inanıyorum. Ölüm, ölüm değil. O yeniden bir doğuş. Bir tırtıl nasıl bir kozaya dönüşüyorsa, ölümden sonra da bir hayat var ve bu, insanda korku verici şekilde kendini gösteriyor. Telefonun fişini prizden çekmek kadar basit aslında. (Andrei Tarkovsky)

ÇOCUKLARI KATLEDİYORLAR

"Bir tarafta ABD destekli Suudi Arabistan Yemen'de, diğer tarafta İran ve Rus destekli Esed İdlib'de çocukları katlediyorlar. Yemen'e feryad edenler İdlib'e sağır, İdlib'e çığlık olanlar Yemen'e kör! Vicdanın önüne geçen o kirli aidiyetlerinize lanet olsun!" (Mehmet toprak)