İnegölspor, Cumartesi günü yağmur altında Karagümrük'ü adeta 20 dakikada nakavt etti. Hem futbol hem de skor olarak taraftarını fazlasıyla mutlu ettiğini söyleyebiliriz.

Serhat Güller'in kurduğu takımın eksilerini birçok kez dile getirmiştik. Güller'in seçtiği oyuncularla alakalı eleştirilerimizi de yapmıştık.

Orta alanda seçilen, alınan oyuncuların takımı ileriye taşımada sıkıntı yaşatacağını yazdık. Takımı ileriye taşıyacak Bülent ve Ömürcan'ın neden tercih edilmediğini sorguladık.

Ali Aytemur gibi son final maçında görev yapmış genç oyuncuya şans verilmediğini aktarmıştık. Ali, bu maçta görevini layıkıyla yaptı. Bu eleştirimizde haklı olduğumuzu gösterdi.

Orta alanda yapılan değişiklikler, Bülent'in takımı organize eden bir noktaya gelmesi, Emrah Dağ'ın yanında oynayan doğru isimlerle oyunundaki pozitif değişim...

Ben bu maçta hücumda Ergün'ün yanında Fatih'i de çok beğendim. Geçen yıl 3.ligde de olsa boşa gol kralı olmamış.

Aslında birkaç küçük dokunuşla doğruya nasıl gelindiğini gösterdi Taşkın Güngör. Tabii aynı zaman da oyun mantalitesi değişimiyle...

Önde oynamayı seven takımlar, taraftarın da gözüne hoş gelir. Mücadeleyi de buna eklerseniz keyifli bir hafta sonu aktivitesi olur o maç herkes için...

Önde oynamak, rakip yarı alanda top yapmak, savunmanın daha az hata yapmasına sebep olur, geriye çekilip her an hata yapma riskini ortadan kaldırır.

Bu maç bizim için yetmez ama evet tadında. Bu takım Karagümrük'e 3 atarak şampiyon olmaz. Bu takımın oyunun tamamında etkili olması lazım.

Oyun içinde düşüşler yaşarken dahi topa sahip olmayı, oyunun temposunu yönlendirmeyi de öğrenmesi lazım.

Bu maç takımdaki güven eksikliğini azaltır, gelecek adına bir umut ortaya koyar. Ama daha çok çalışmak lazım. Mücadele etmek lazım.

O mücadelenin ilk izlerini gördük. Önemli olan onu sürdürebilmek... İnşallah sürdürülür ve kötü başlayan sezon iyi biter.