İnegöl Belediyesi'nin 2004 yılından bu yana yaptığı yıllık değerlendirme toplantılarının bu yılki organizasyonu hafta sonu Afyon'da gerçekleştirildi.

Oruçoğlu Otel'de düzenlenen toplantıya ise gazetemiz adına ben katıldım.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş Başkanlığında yapılan toplantıda, Belediyenin 2015 yılı çalışmaları masaya yatırılırken, 2016 yılı hedefleri bir bir sıralandı.

Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile basın mensuplarının katıldığı toplantıda 22 daire müdürü kurumlarının çalışmalarını sunumlarla anlattı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Aktaş, dolu dolu geçen 2015 yılında 2 seçimin yapıldığını ve geride bıraktığımız yılın 10,5 ayında seçimin konuşulduğunu aktardı.

Aktaş'ın konuşmasının ardından sırayla söz alan kurum müdürleri sunumlarını yaptı. Sunumlarda, belediyenin hayata geçirdiği ve geçireceği birçok proje ile çalışma açıklandı.

Kurumların 2016 yılı hedefleri ise dikkat çekiciydi.

Hedefler içerisinde açıklanan ve birçoğu yıl içerisinde hayata geçirilmesi planlanan projelerden bazıları;

Kültür sanat kongre vadisi, masal köyü,dernekler yerleşkesi, İnegölspor tesisleri, Cumartesi Pazarı bölgesi kentsel tasarım projesi, yeni İnegöl kapalı semt pazarı projesi, Alanyurt asri kent mezarlığı projesi, eski Alyans Düğün Salonu yerine katlı otopark projesi ve eski hastane bölgesine belediye hizmet binası ve meydan çalışması.

Toplantının son bölümünde Belediye Başkanı Alinur Aktaş, basın mensuplarına sürpriz yaparak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Toplu fotoğraf çekimiyle sona eren toplantının verimli geçtiğini söylemeden geçemeyeceğim.

Bu yıl ki toplantıda bir ilk de gerçekleştirilerek, en iyi sunum yapan müdürler belirlendi.

Meclis üyelerinin oy kullandığı oylamada derece alan daire müdürlerini tebrik ederek köşe yazıma son veriyorum.