İnegölspor'un Afyon deplasmanında oynadığı karşılaşmayı biraz İnegöllü Metin'in biraz Afyonspor TV'nin sosyal medya hesabından da olsa takip ettim.

Hemen hemen maçın tamamını izleme olanağım oldu. Bu maçta söylenecek en net cümle şudur; Afyon daha kaliteli kadrosuyla genel anlamda maçı kazanmaya yakın taraftı.

Özellikle maçında ilk 30-35 dakikasında İnegölspor nefes alamadı. Erken gelen golün yanında taraftar desteğiyle de temsilcimizin yarı sahasında oynadılar maçı. 35'ten sonra ortada bir oyun oldu.

İkinci yarıda golü bulduktan sonra da sazı eline alan yine Afyon takımıydı. Çizgiye inip ortada da golü buldular.

İnegölspor son dakikada kaçırdığı net fırsatla evet 1 puanı kaçırdı belki ama galibiyeti kaçırdık cümlesi abartı gelirdi.

İnegölspor'umuzun hocasının bu cümleleri acaba başka bir maçı mı izledik diye kuşkulandırdı beni.

Doğal olarak canlı canlı maçı izleyen Metin Aydın'ı aramak durumunda kaldım. Onunla da aynı noktada buluştuğumuz için artık Murat hocanın başka bir maçı izlediğini düşünür noktasındayım.

Afyon iyi bir ekip. İnegöl'de de özellikle ilk yarı maçı sürklase ettiler. Yarım saatte 3-0'a getirdiler.

İnegöl'deki gibi Afyon'da da golü erken buldular. İnegölspor'da büyük hayranlıkla izlediğimiz Ersel frikikten attığı golle maçı 1-0 başlattı adeta.

Savunma oyuncularımıza çok zor anlar yaşattı. Bu tür kaliteli ayaklarınız olursa kazanırsınız. İnegölspor'un en temel sorunu forvette. O kısımdaki sorunu birkaç senedir yaşar olduk.

Bu lig Menemen, Hatay ve Afyon arasında geçecek. Üçü de iyi oyunculardan kurulu ekipler. Doğal olarak orada olmayı hak ediyorlar.

Bizim için artık her maç ayrı önemde. Fakat Ankara'da Keçiörengücü'nü özellikle mağlup etmeliyiz ki Play-Off hattında olalım.

Sancaktepe'ye ikili averajda geride olduğumuzu düşünürsek; aynı averajı Keçiörengücü'ne de verirsek Play-Off imkansız bir hal alır.

Son 4 maçta 3 mağlubiyet aldık. İç sahada Kastamonu galibiyeti ile yeniden çıkışa geçmek dileğiyle...