İnegölspor ligde oynadığı 17 lig maçında bekleneni veremedi. Büyük ümitlerle yeni hoca yeni futbolcularla başladığımız ligde ne yazık ki bir varlık gösteremedi.

10 beraberlik 4 galibiyet 3 yenilgi alarak 22 puanla devreyi kapadı. Grupta altta olan takımlar puan alarak üste doğru tırmanmaya başladı.

Yönetim, teknik hoca konusunda ne düşünüyor bunu artık belirlemesi gerekir. İnegölspor'a 3-4 futbolcu transfer ederek ikinci yarı tehlikeli rüya görmeyelim.

1461 Trabzon maçına gelince İnegölspor ne yaptığını bilmeyen görünüm içindeydi. Yediğimiz gol Tevfik'in hatasından geldi.

Gol de yersin ama gol atmasını bilmen lazım. İnegölspor'de forvet yok. Sezon başı Osman hoca, İsmail hoca transferler yapmadı mı?

İsmail hoca demeç veriyor; 'Forvet yok' Bu ne biçim demeç. Kendi yaptıklarını beğenmiyor.

Yönetim ince eleyip sık dokuyarak iyi forvet ve açıklar almalı ki; ikinci yarı rahat nefes alalım. Devre arasında iyi hazırlanarak ikinci yarı beraberlikten uzak içerde ve dışarıda 3 puanla buluşarak bari Play Off'a kalalım.

Bu arada İnegölspor taraftarlarına büyük iş düşmektedir. Aynı tempo aynı heyecanla 90 dakika destek sürmeli. 12.adam görevini yapmaya devam etmeli.

Bu arada Türkiye Kupası maçlarında geçen senelere nazaran bu sene başarılı değiller. Hayırlısı olsun. İnegölspor bütün gücünü lige vermeli. 2.yarıda İnegölspor'a başarılar.