"Bırak şu sigarayı" der dururdu :) "Bitkisel tedavi görüyorum derdim." her defasında. Sonuçta tütün de bir bitkiydi ;) Hastalığı yendim çok şükür. Bugün ziyarete geldi. Gülümsemesinden hiç bir şey kaybetmeden. Şirin birde baston edinmiş ;)

Ben tam aksine: "Hadi yak bir sigara" dedim. Ağarmış sakallarının arasından yine sımsıcak bir tebessümle. Oturdu yaktı sigarasını, uzun bir ayrılıktan sonra bir dostla hasret giderir gibi çekti ciğerlerine dumanı. Gülümsedi ;). "Nasıl olsa hep öleceğiz be" dedim. Derin bir nefes daha aldı. Bastonunu sımsıkı tutarak.

İbrahim Coskun... 30 yıla yakın bir arkadaşlık. Dönem dönem ayrılıklar olsa da ; her defasında sımsıkı tokalaşırken gülümsemesi hiç eksilmezdi.

Şimdi ALS tedavisi görüyor. Umut bir tükenmez silah yüreğinde. Derdi veren Rabbim, dualarımızla dermanı da verir.

Gülümsemek bizim en büyük şifamız. Ve hep böyle tutunacağız hayata. Bir kayadan zümrüt bir denize dalarcasına yasayacağız, bize sunulan "Hayat" denen armağanı...

HAYDİ İbrahim Coşkun. İNADINA BİR KEZ DAHA GÜLÜMSEYELİM HAYATA. :) :)

KADIN ELİ

7.İnegöl Tarım Fuarı açılışında kendi köyümün(Hilmiye) Oylat Boğazı Kadınlar Kalkınma Kooperatifi Standında organik lezzetlerle buluşmak keyifliydi.

%100 doğal organik ürünlerin üretilip ülke çapında www.oylatciftlik.com adresinden Türkiye ve dünyaya pazarlandığını bilmek daha da gurur verici.

Emeği geçen başta kooperatif başkanı Nurcan Yılmaz ve tüm üretici köylü kadınlarımızın ellerine sağlık..

Bu lezzetlerle tanışmak için fuar sürecince İnegöl Merkez Pazarında kurulan standta ..internet sitesinde ve İnegöl Hilmiye Köyünde tesislerde ziyaret edebilirsiniz.

Yıllar önce radyoda sabah programında spikerin dediği gibi;"Gününüz aydın. Ocağınız esen olsun çiftçi kardeş"