Ligin tamamlanmasına 4 hafta kala İnegölspor, Play-Off hattına tekrar yerleşti. Hem de Ankaragücü'nün 2 puan önünde...

Kötü başlayan sezonun umutla bitmesine sadece 4 hafta var. Küme düşer miyiz diye kara kara düşünürken; bakın hangi noktaya geldik.

Taşkın Güngör'ü seven var; sevmeyen var. Hepsine saygı duyarım ama şu bir gerçek. Güngör bu işi iyi bilen bir isim.

Takımda huzursuzluk yapanları önce ayıkladı. Sonra kendi oyun felsefesine uygun olan isimleri takıma monte etti.

İnegölspor belki aman aman oynamıyor. Hatta bu oyun bize Play-Off'ta yetmez ama kazanmayı isteyen bir takım ortaya koydu.

Spor yorumcularının, teknik adamların en çok kullandığı cümledir: "Kadro oluşturmak kolay iş. Önemli olan takım olmak"

İnegölspor, işte o yolda büyük mesafe kat etti. Bir takımın sahada istediklerini yapabilmesi için önce oyuncularının kendine güveninin olması lazım.

İnegölspor'a o güven geldi. 9 maçtır kaybetmiyor İnegölspor. İkinci yarıda sadece 1 maçtan puan alamadı. Bu müthiş çıkış ve kendine güven Play-Off'un kapısına getirdi Bordo Beyazlıları.

O kapıdan girer miyiz giremez miyiz bilemem. Zira işimiz yine de zor. 4 maçın 3'ünü deplasmanda oynayacağız.

Buraya kadar getiren oyuncuları, teknik heyeti ve yaraya zamanında müdahale eden yönetimi tebrik etmemiz gerekiyor.

Gümüşhane maçı ilk 80 dakikası bizim kontrolümüzde, rahat, istediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız bir maçtı. 2-0'a getirip; 3'ü de bulabileceğimiz rahatlıkta oynadığımız maçta golü kalemizde görünce bir anda stres başladı.

O stresin sonucunda Allah'tan gol gelmedi. Yoksa bir çuval inciri berbat edebilirdik. Önemli 3 puan aldık. Rakiplerimizden biri ekarte ettik.

Önümüzde zorlu deplasmanlar var. Ben 4 maçta alınacak 10 puanın bize yeteceğini düşünüyorum. Play-Off'ta neler olur onu o zaman konuşuruz.

Son olarak İlçe Stadı'nda basın tribününde yaşadığımız sıkıntıyı tekrar ifade ederek; yazımı bitireyim. Biz basın tribününü sadece maç izlemek için kullanmıyoruz.

Biz basın tribününde iş yapıyoruz. Basın tribününde maçı yazıyoruz, yazacağımız köşe yazılarına hazırlık yapıyoruz.

Ama İlçe Stadındaki basın tribünü yolgeçen hanına döndü. Alakalı alakasız herkes orada... Bazı arkadaşlarımız ayakta kaldı. Diğer tribünlere geçenler oldu. Önümüzdeki haftalarda bize de bilet kesmelerinden korkuyoruz.

Bu sıkıntımızı Başkan Eşref Güç'e bildirdik. Özellikle önümüzdeki sezona ilişkin yeni düzenleme istiyoruz. Basının saha içindeki sıkıntısını giderenlerden tribünlerdeki sıkıntısını da gidermesini bekliyoruz.