İnegölspor'un Hatay deplasmanının ardından Tokatspor maçıyla farklı mağlubiyeti unutturacağını bekliyordum.

Zira Tokat takımı hemen hemen her sezon ligde kalma mücadelesi veren, yönetim ve teknik heyet anlamında istikrar bulamamış bir ekip.

Bu yıl biraz daha rahat gibi görünüyorlar. Zira ligde paraşütsüz 3.lige yol alan Mersin İdman Yurdu ve Kocaeli Birlik ile kötü bir sezon geçiren Tuzlaspor, Bucaspor ve Eyüpspor gibi kötü ekipler var.

Bu ligde düşmek için kötü değil çok çok kötü olmalısınız.

Tokat maçında İnegölspor golü erken bulunca daha da keyifli bir maç izleme umudumuz doğdu.

Fakat, gol sonrası temsilcimiz rakibin topla oynamasına daha fazla müsaade etti ve neredeyse 80 dakika skoru korumayı amaçladı.

Tokatspor, geçtiğimiz yıllara göre daha kaliteli bir ekip kurmuş. Fenerbahçe'nin altyapısından yetişen sağ bekleri, orta alanda 60 numaralı oyuncuları kaliteli oyuncular.

Hücum hattında biraz sıkıntı yaşadılar. Fakat, hem oyuncu kalitesi hem de oyun kalitesiyle iyi olsalar da, İnegölspor mücadelesi, rakibe alan bırakmamanın sonucuyla istediği 3 puanı almış oldu.

Okan Deniz, hem attığı golle hem de mücadelesiyle bir kez daha alkış aldı.

Sezon başında ne işi var bu adamın tekrar İnegölspor'da demiştim ama beni utandırdı. Böyle oynasın biz utanmaya devam edelim. Hiç sorun değil.

Şimdi önümüzde Mersin İdman Yurdu maçı var.

Çok büyük hata yapmazsak; 3 puan cepte diyebiliriz. Sonra da ligin en iyi ekiplerinden biri olan Sivas Belediye'yi ağırlayacağız.

Ligi 30 puanın üzerinde Play-Off hattında bitirebiliriz.

Devre arasında eksik noktalara yapılacak transferlerle de 2.yarıda bambaşka bir İnegölspor izleyebiliriz.

Biz sezon başında kümede kalalım yeter derken; bir de bakmışsınız Play-Off oynuyoruz.

Müthiş olur. İnşallah da olur.