Hayatı yaşamak lazım. Hayatı tadında yaşamak lazım.

Ne çok düşman olmak ne de vazgeçemeyecek kadar sevmek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metal ve plastik atıkları geri dönüşüme kazandırmak için şehrin farklı noktalarına 100 mobil atık otomatı yerleştiriyor. Kağıt, metal, plastik gibi yeniden ekonomiye kazandırılabilir atıkları işleyecek olan otomatlar, atıkların geri dönüşüm değeri kadar bedeli şehiriçi ulaşım sistemlerinde ödeme aracı olarak kullanılan "İstanbulkart"a kredi olarak yüklenecek.

Tebrik etmek gerekir. Eksikleri varsa giderilir.

İLK YERLİ HELİKOPTER

Türkiye'nin genel maksat helikopter ihtiyacını karşılayacak olan ve tamamen milli kaynaklarla geliştirilen ilk helikopterimiz T625 helikopteri ilk uçuşunu başarıyla yaptı. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından yerli imkanlarla geliştirilip üretilen T625 Genel Maksat Helikopteri, askeri ve sivil alanda geniş bir yelpazeye hitap ediyor. Kendi alanında küresel anlamda geleceğin gereksinimleri göz önünde bulundurularak tasarlanan T625'nın yüksek irtifa ve sıcaklıkta, zorlu iklim koşullarında, gerek performans ve manevra kabiliyeti gerekse sağladığı yüksek kabin/azami kalkış ağırlığı oranıyla Türkiye'de ve uluslararası arenada söz sahibi olması hedefleniyor.

Tebrik etmek gerekir.Eksikleri varsa giderilir.

ÖRNEK HİZMET

Tebrik ederim. Teşekkür ederim.

İDLİB'E YÖNELİK SALDIRI İHTİMALİ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile Ankara Palas'ta ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısının bir yerinde Çavuşoğlu, "İdlib'e yönelik saldırı olasılığı çıktığı günden bu yana yoğun çaba sarf ediyoruz. Rejimin İdlib'e saldırmak istediği açık. İran ve Rusya ile görüşüyoruz. Kimse kimseyi kandırmasın. Bu saldırıların amacı İdlib'i ele geçirmek" dedi.

İnsan böyle uzak görüşlü, derinlemesine tahlil yapabilen, olaylara hakim birisini görünce nasılda mutlu oluyor. Önemli bir görevin emin ellerde olması güven veriyor.

CHİA TOHUMU

Son olarak ;

Memlekette bir Chia tohumu eşliğinde Ejder Meyveli Smoothie muhabbetidir gidiyor.

Sahi duydunuz mu böyle bir şey? Yediniz mi ya da içtiniz mi?