''Bu kaset şu anda 67/1 askerliğini yapmakta olan ........' Ya da; '' Sana olan sevgilerimi bu şarkılar anlatsın......'' diye başlayan kasetler doldurulurdu.

Yaşı 35 in üzerinde olan arkadaşlar :) yeni şarkıları heyecanla bekler, hemen dinlemek için kasetçilere koşardık, elimizde daha önceden hazırladığımız listelerle..Hayallerimiz gibi kasetlerimiz de karışıktı bir dönemler.

İnegöl'ümüzün efsane plakçısı Oktay Demir'in sahibi olduğu Tankut Plak'ın hatırladığım kadarıyla; 80'li yılların ilk yarısında doldurduğum karışık Gülden Karaböcek Kaseti...

Sadece Tankut Plak' mı?

Taç Plak, Stüdyo Bambi, Flaş Müzik, Damla Müzik Yusuf Kurtuluş, Santana, Lalezar, Oscar..

Hepsinle aynı duygular içinde ''SEVDA'' dan dolayı bir kaç günlük bekleyişten sonra istediğimiz şarkıları dinleme fırsatına kavuşurduk..

Fotoğrafta bahsettiğim kaset ve okul çıkışları çalıştığım Coca Cola bayiliğinden sonra akşamları uğrak yerim olan ve plaklardan kayıt yaptığımız Flaş Müzik'te, Kadir ve Ercan Toptan... Zeki Avcı ve Erhan arkadaşla...

YAŞAMAYI UNUTMUŞUM...

Bir zamanlar, liseyi bitirip üniversiteye girmek için ölüyordum; Sonra, ölüyordum üniversite bitsin, işe başlayayım diye!

Derken, evleneyim, çocuklarım olsun diye ölmeye başladım... Çocuklarım oldu, ' Ölürüm onlar için ' diye düşünmeye başladım.

Büyüsünler, iyi yetişsinler diye ölümüne çalıştım;An geldi, Ölürüm arkadaş emekli olmak için dedim kendi kendime!

Şimdi gerçekten ölüyorum ve birden farkına vardım ki, YAŞAMAYI UNUTMUŞUM...

Ne olur, sen de kendine yapma bunu. Yaşadığın her anın kıymetini bil, Her günün keyfini çıkar...

Hey arkadaş;Para kazanmak için sağlığımızdan oluyoruz...Sonra da, sağlığımızı geri kazanmak için paramızdan; Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayıp, hiç yaşamamış gibi ölüyoruz...