İnegölspor, Tuzla'yı yenerek; neredeyse 3 ay sonra bize galibiyet yazısı yazdırdı. Aylardır kötü oyun, kötü skor yazmaktan gerçekten sıkılmıştık.

Ergün Penbe ile çıkılan ilk maç merak konusuydu. Zira Galatasaray'ın efsane ismi 3,5 yıl aradan sonra bir takımın başında maça çıkacaktı.

İnegölspor oyun olarak iyi başladı. Özellikle ilk yarıda rakibin oynamasına müsaade etmeyen bir tarzı vardı.

Belki de ilk kez İnegölspor'un hücum oyuncularının önde baskı yaptığı bir maçı izledik bu sezon.

İkinci yarı başında bu kez aylardır kazanamamanın verdiği sıkıntıyla skoru koruma adına geri çekilmeye ve rakibin oynamasına müsaade etmeye başladık.

Yine de rakibi kendi yarı alanına çok fazla sokmadı ve pozisyon vermedi Bordo Beyazlılar.

Oyunun son 15-20 dakikalık bölümünde ise yakaladığımız net fırsatlar vardı. Bunları değerlendirme adına biraz daha dikkatli olsaydık belki de maçı 3-4 farklı da bitirebilirdik.

Önceki akşam Online Spor'da maçın yıldızını soran izleyicimize 'Emrah Dağ' yanıtını vermiştim. Müthiş bir mücadele örneği gösterdi. Orta sahada ayak basmadık yer de bırakmadı.

Bunun yanında Raif'in eski günlerine dönüş sinyallerini, ileride Hüseyin Ali Pala'nın kumaşının iyi olduğunu, savunmanın dikkatini, çizgi oyuncularının adam eksiltme becerilerini gösterdiklerinde gireceğimiz gol pozisyonu sayısının artacağını da gözlemledik.

Eksikler var mı hala derseniz evet var. Bunu dün Ergün hoca ile yaptığımız röportajın ardından da konuştuk.

Oyun içinde terse döneceğimiz anlarda yakalayacağımız çok sayıda fırsat vardı. Bunu göremiyoruz. Bu konuda çalışmamız lazım.

Bir de kontra yeme konusunda doğru yerde duruş anlamında da sıkıntı var. Attığımız golden hemen önce 3'e 1 yakalandık ve o top döndü Raif'in golü olarak kayıtlara geçti.

Bu sıkıntılar zamanla aşılacaktır. Ergün Penbe ile yeni sayfa açtı İnegölspor.

İnşallah güzel başlayan bu hikaye, en güzel şekilde sonuçlanır. Ankaragücü maçında başarılar.