Çok şey yazılıp çizilebilir ama gün gelecek bu yazdıklarımızın hiçbir ehemmiyeti kalmayacak ona üzülüyorum.

Ne geçen sezon 1.Ligin kapısından penaltılarla geri dönüşümüz, ne sezon başında takımı anlamsız şekilde dağıtmamız, ne Serhat Güller kararı ne de Taşkın Güngör...

Kurulan takımın kapasitesizliğini sabaha kadar tartışsak ne olur. Bu takım önümüzdeki sezon 3.lige düştüğünde...

Şimdiden konuşma, devre arasında ona göre planlama yapmak durumundayız. Yönetim sezon başında yaptığı hatalardan ders alıp, devre arasında doğru takviyeler yapmak zorunda.

Tekrar ifade edelim; biz düştüğümüzde muhtemelen Serhat Güller, Taşkın Güngör yine kendilerine bir takım bulacaklar.

Biz düştüğümüzde bu takımda ne işi var dediğimiz oyuncular yine bir yerlerde oynayacak.

Ama biz kendimiz düşüp kendimiz ağlayacağız. Düşme sözcüğünü kullanmak bile istemiyorum ama bu takıma takviye yapmazsanız Mourinho gelse kurtaramaz bizi.

Bugün kupa maçı var. Hiç gerek yok heyecana. Kupada gruplara kalmak belki maddi kazanç olur ama bu takım ligi kaldıramıyor ki kupada nasıl mücadele edecek?

Bence hiç o heyecana girmeden, yedek hatta genç takım ağırlıklı bir kadro ile çıkılabilir.

Durum vahim Alinur Aktaş, durum vahim Eşref Güç. İnegölspor, şampiyonluk, Play-Off derken 16.sırada 14.hafta itibariyle. Gol atamıyor, Sivas Belediye gibi, Tuzla gibi takımları yenemiyor.

Devre arasına kadar artık elimiz mahkum bu takımla idare edeceğiz.

Ama kiralık, bonservisi ile hiç önemli değil. Bursaspor, Rizespor kanallarını da kullanarak gerekirse; doğru mantıklı takviyeler şart. Sezon sonu ağlamamak için şimdiden görüşmelere başlamamız bile gerekiyor.

Son yıllarda adından başarılarıyla söz ettiren İnegölspor'u yine Tekirova, Sancaktepe, Sandıklıspor gibi takımlarla muhatap etmeyin Allah aşkına.