Kötü başlayan, sonra iyi giden bir maç, kötü sonla bitti. Hem de uzatma dakikalarında...

İnegölspor, Buca karşısında 35 dakika rakibi seyretti. Erken golün etkisi 35 dakika sürer mi derseniz, İnegölspor için sürdü.

Artık amatör takımlarda dahi görmediğimiz, gelen topu sadece uzaklaştırma mantığıyla 35 dakikayı geçirdi. Bu 35 dakikada skor 3-0 da olabilirdi.

Sonra sazı eline alması gerektiğini hatırladı İnegölspor, ilk yarının bitmesine yakın futbol oynamaya başladı.

Devre arası bu futbola ara vermedi. Ve çok bekletmeden de aradığımız gol geldi. Gol sonrası da oyuna hakim olan taraftık ama o son vuruşu yapamadık.

Bunun adı şanssızlıktan öte evet beceriksizlik. Bu kadar gol pozisyonu acemice harcanmaz.

Maçın son 10 dakikasında ise Bucaspor yine birkaç net atağını gole çeviremedi.

Bu maçta 2 kez çizgiden çıkan topu, kaleci Atilla'nın net iki-üç pozisyondaki refleksini sayarsanız aslında İzmir temsilcisinin de maçı kazanmasının çok da mucize olmadığını ifade etmek lazım.

Velhasıl çıkmayacak topları çıkaran Atilla, rahat alacağı topu kalesinde gördü. Böylece eldeki 1 puan da uçup gitti.

Bu maçtan ziyade genel manada düşündüğümüzde İnegölspor'da forma giymesi mucize olan isimler var. Nasıl transfer edildiklerini anlamadığımız isimler.

Bir kısmı as kadroda, bir kısmı yedek kulübesinde. Taşkın Hoca'nın devre arasında ciddi bir temizlik yapması şart.

Devre arasında oyuncu bulmak zor iştir. O kısmı üst liglerden kiralıklarla çözebiliriz. Özellikle Rizespor'dan ve Bursaspor'dan oyuncular kiralanıp hiç olmazsa kötü gidişata son verme adına bir adım atılabilir.

Bir de hocanın elindeki isimleri kazanma adına gayret sarf etmesini bekliyorum. Bunların başında da Ömürcan geliyor.

Bazı -tabiri caizse- kaşarlanmış oyunculara bu saatten sonra bir şey yapamazsınız ama genç oyuncularla çalışmayı seven bir isim olduğunu bildiğim için Taşkın Hoca'dan bu konuda bir adım bekliyorum.