Teknolojinin gözünü seveyim. Maç yayını olmasa da Yücel Demir abimizin facebook hesabından onun da anlatımıyla Niğde-İnegöl maçını izleme olanağımız oldu.

Karşılaşma iki takımın ilk dakikalarda birbirini tartmalarıyla 15-20 dakika orta saha mücadelesi olarak geçti. Zaman zaman Niğde takımının orta alanı daha rahat geçmesine de şahit olduk. Fakat 3.bölgede çok da becerikli olamamaları nedeniyle pozisyonları olgunlaştıramadılar.

İnegölspor, tam bir deplasman formatında oynadı. Emre Okur'un savunma arkasına sarkması sonucunda da golü bulduk. Bu gol açıkçası bizi çok rahatlattı.

Her iki yarıda iki takımın da karşılaşmanın genç hakemine ilişkin tepkileri vardı. Bir hakem oyunun kontrolünü kaybettiği anda maçta iki takım aleyhine de saçma sapan kararlar verebiliyor.

Bu genç hakem de Niğde'nin bir penaltı pozisyonunu es geçti. Ev sahibi ekip hem taraftarı hem de yedek kulübesiyle adeta çıldırdı.

İkinci yarının hemen başında Niğde takımı inanılmaz bir gol kaçırdı. Niğdeli oyuncu, altı pastan neredeyse taça vurdu. Bu dakikada şansın bizden yana olduğunu söyleyebiliriz. Devamında üç tane daha net fırsatlar kaçırdılar. 2 tanesi %100 gol pozisyonuydu.

O dakikalarda topun daha fazla bizde kalması gerekirdi. Onu yapamadık. Yapamadığımız müddetçe de rakibe fırsat verdik. Niğde'nin forvetleri biraz dikkatli olsaydı 3-4 gol bulabilirlerdi.

Geçmişteki şanssızlıklarımıza sayalım onları da... Bu arada maçın uzatma anlarında da 2 net fırsatı kaçırdığımızı da ekleyelim.

Skor avantajını İnegölspor çok iyi kullandı. Rakibine belki çok sayıda fırsat verdi ama biraz şansı biraz da kaleci Şener'in gününde olması ile rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli 3 puanı alıp İnegöl'e döndü.