İnegölspor, lige iyi başlamış fakat son lig maçında deplasmanda Menemen karşısında 60.dakikaya kadar iyi getirdiği maçtan farklı mağlubiyetle ayrılmıştı.

Yeni Malatya takımı ise Ertuğrul Sağlam depreminin üzerine Bursaspor'dan sahasında 4 gol yiyerek; kötü bir hafta sonu geçirmişti.

İki takım da bunaltan bir sıcakta karşı karşıya geldiler. Lig maçlarını da düşünerek daha çok yedek ağırlıklı bir takımla sahaya çıktılar.

Maçın ilk yarısında su molasının olduğu ana kadar İnegölspor başa baş bir mücadele ortaya koydu. Özellikle Okan'ın sağ kanattan getirdiği toplarla etkili olduk.

Fakat su molası sonrası topa daha fazla hakim olan taraf Süper Lig ekibi Malatya'ydı.

Savunma arkasına atılan topları bir libero gibi kaleci Mustafa önlese de aslında bu pozisyonlar golün de habercisiydi.

Savunma arkasına atılan bir topta rakibin golü geldi. Aslında ilk yarıda net bir fırsatı da değerlendirememiştik. Soyunma odasına da ne yazık ki geriye düşmüş olarak girdik.

İkinci yarı da bir orta alan mücadelesine sahne oldu. Bence genç oyuncularımız iyi mücadele ettiler.

Ne olursa olsun rakibin 3-4 yabancısını sahaya sürdüğünü düşünürsek; gençler bu oyunla takdir topladılar.

İlk yarıda yediğimiz golün kopyası bir golle skor 2-0'a gelince de aslında maç da bir manada bitmiş oldu.

Kupa yeni statüsüyle grupsuz oynanacak. Doğal olarak gelir anlamında da alt lig takımları için beklentinin altında bir gelir olacağından çok da dert etmeye gerek yok.

İnegölspor önceliğini lige verdi. Doğal olarak böyle bir takımla çıkması da normal. Her şeye rağmen ortaya konan mücadele güzel. O sıcakta, bir Süper Lig ekibiyle...

İnşallah bu istekli oyun hafta sonu da devam eder ve Etimesgut karşısında 3 puanı hanemize yazdıran taraf oluruz.