Üzerinden tam bir yıl geçti. Karanlıktan aydınlığa dönen o tarihi geceyi, Milletçe unutmamız mümkün değil.

Eğer o gece hainler başarılı olsaydı, bugün ben bu yazıyı yazamaz siz de bu gazeteyi okuyamazdınız. Belki de çoğumuz şehit edilmiş, kalanlarımız da zindanlara tıkılmıştık.

Eğer hainler ülkemizin işgal girişiminde başarılı olsalardı; Çoluk çocuğumuz perişan olmuş, yuvalarımız ve iş yerlerimiz dağılmıştı. O gece planlanan sıradan bir darbe girişimi değildi.

Ülkemiz işgal edilecek. İç savaş çıkacak. Suriye'den beter hale gelecek. Bugün muhacirliklerini tartıştığımız Suriyelilerden daha beter duruma düşecektik. Hayatta kalanlarımız sığınacak ülke dahi bulamayacaklardı.

Hainler her şeyi planlamışlardı. Tuzaklarını en ince ayrıntılarına kadar kurmuşlardı. Ancak unuttukları bir şey vardı; tuzak kuranların en hayırlısı Allah'tır.

Allah'a şükürler olsun ki, Rabbimiz içimizdeki hainlerin ve dışarıdaki sahiplerinin tuzaklarını boşa çıkardı. Ülkemiz, ailemiz, kendimiz ve Ümmet-i Muhammed için ne kadar şükretsek azdır.

Kimse 15 Temmuz'u basite alma gafletine düşmesin.15 Temmuz ruhuna, bilinçli olarak karşı çıkanlar varsa, bilsinler ki; onların FETÖ, PKK ve İŞİD hainlerinden hiçbir farkı yoktur.

250 şehidin, yüzlerce gazinin ve tüm milletin vebali boynunuzadır.

Ezan, Bayrak ve vatan sevgisinden mahrum olanların ihanetini yadırgamıyoruz.Ancak vatan ve millet sevgisinden bahsedip FETÖ'nün tezgahına gelen ve gelmeye devam eden bazı gafiller var ki; bu gafletin ve ahmaklığın artık izahı yok.

Sabaha kadar kurşun sıkıp, bomba yağdırıp 250 vatandaşımızı şehit eden hainlere, halk kayış vurmuş diye söz de merhamet gösterisi sergileyenler, onca şehidin ve gazinin hakkı dururken, hainler için adaletten bahsedenler, siz kime hizmet ettiğinizin farkında mısınız?

Sözlerinize ve paylaşımlarınıza dikkat edin de bu aziz milletin sabrını daha fazla zorlamayın. Nöbete devam eden bu aziz Milletin sabrını taşırdığınızın farkına varın.

Ülkemin varlığına ve milletimin birliğine suikast düzenleyenlerin sakın avukatlığını yapmayın. Mesele vatan meselesidir, sakın politik saplantılarınıza kapılıp hainlere maşalık etmeyin.

Sevseniz de sevmeseniz de, kabul edin ki; darbe girişiminde bulunan hainlerin en büyük hedefi Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmekti. Ölü ya da diri Erdoğan'ın şahsında tüm millet esaret altına alınacaktı.

Sevseniz de sevmeseniz de, kabul edin ki; 15 Temmuz gecesi Recep Tayyip Erdoğan'ın sesi duyulduğunda hainlerin tüm tuzakları boşa çıkmıştır.

İstediler ki; Erdoğan ya kaçsın, ya da ölsün. Bu millet de lidersiz kalsın. FETÖ alçağı Humeyni edası ile gelsin başa geçsin.

O geceyi unutmamız mümkün değil. O gece hainleri ile de kahramanları ile de tarihe geçmiştir.

Ülkemiz topraklarındaki son İhanetin adı: FETÖ'dür. Allah adına, Hizmet adıyla Milletimi yıllarca kandıranlar, tevafuka bakın; Haçlı seferlerinin başladığı aynı tarihte, maskesini indirerek hain yüzlerini gösterdi.Haçlıların ve Siyonistlerin kukla ve uşaklığını yaparak, ülkemi işgal etmeye, Milletimin iradesine darbe vurmaya kalkıştılar.

Kimi perde arkalarına saklanırken, Kimi balkonlardan bakarken,Kimi marketlere koşarken, Kimi Banka ATM'lerinde kuyruk oluştururken,

Kimi TV başında film izler gibi gelişmeleri izlerken, Kimi Tayyip gidecek diye sırıtırken, Kimi okunan salalardan rahatsız olurken,

Kimi de, hainler başarısız olunca, hayal kırıklığına uğrarken ve ; "Bu olsa olsa bir senaryo ve tiyatrodur" derken,

Bu millet sokaklara aktı. Vatan için kanını da akıttı. Bu destan hepimizin destanı. Bu hikaye hepimizin hikayesi. Hainlerin de yürek acısıdır. Okunan her sela, çalan her korna, sokağa çıkan her bir can, onların yürek acısını artırmaktadır, iyi biliyoruz.

Üzerinden tam bir yıl geçti. Millet sokaklara akmaya devam ediyor. Ve dün Milletimiz Tüm Türkiye'de ve İnegöl'de gösterdik ki; 15 Temmuz'u unutmadık, unutturmayacağız. Bütün Dünya, dost düşman gördü ki; Bu imanlı, aziz millet, Vatan için nöbet tutmaya devam ediyor.1 yıl sonra meydanlar gösterdi ki, Milletim her zaman nöbet tutmaya hazır.

Hülasa; Ben 15 Temmuz gecesi vatanımın kıymetini daha iyi anladım. Milletimle gurur duydum. Ülkeme tuzak kuranların tuzağını boşa çıkaran Allah'a hamdolsun.Ve şehitlerimize, gazilerimize ve sonra vatanına sahip çıkan milletime tekrar tekrar şükranlarımı sunuyorum.