Ergün Penbe'nin Tuzla galibiyeti ile başlayan İnegölspor serüveninin Ankara'da da en güzel şekliyle devam edeceğini ummuştuk. En kötü beraberlik sıkıştırma arzumuz vardı ama olmadı.

Ankaragücü maçını TV'den izleme olanağım oldu. Maçın skoru 3-0 olabilir ama futbol olarak sahada 3-0'lık bir durum söz konusu değildi.

Bir kere bu tür maçlarda basit gol yemeyeceksin. Rakibin 15 bin kişiye karşı oynuyor. Artı, o taraftarlar İnegöl'deki olaylardan dolayı maça daha farklı bakıyor.

Rakibin puan durumu olarak da, kadronun oturmuşluğu açısından da senin üstünde. Doğal olarak daha dikkatli olmak zorundasın.

Yenilen ilk gol tam evlere şenlik. Bir duran top organizasyonunu eline yüzüne bulaştırmış Sarı Lacivertli oyunculara karşılık ceza alanında o topa bakan 5 Bordo Beyazlı oyuncu.

Ön direği kontrol etmesi gerekirken; topu ayaklarının altından kalesinde gören bir de kaleci eklediniz mi, alın size gol. Her türlü zorlu şartta bir de geriye düşüyorsunuz.

Gol aradığınız dakikalarda, hatta beraberliği yakalayacak pozisyon ürettiğiniz anlarda bir uzun top sonrası kale direğine kendini kilitlemiş ve çıkmak için neyi beklediğini bilmediğimiz kalecimiz yüzünden kalemizde gördüğümüz ikinci gol.

Şener iyi bir kalecidir. Fakat bu iki golü yersen maçtan puan alamazsın. Şu golleri Tevfik yediğinde yerin dibine sokuyoruz. Kusura bakma ama Şener bu maçtaki hatalarınla mağlubiyette büyük katkın var.

Bu maçı kenara koyduk. Önümüzde Kayseri Erciyes maçı var ki; muhtemelen rahat geçeceğini umduğumuz bir maç. Asıl sonrası sıkıntı. Hatay'a gideceğiz. Doğal olarak bu maçta hata yapmadan, Hatay'dan puanla dönecek bir plan yapmamız lazım. Şimdiden başarılar İnegölspor'a.

GENÇLERGÜCÜ, 40.YILDA ŞAMPİYON

Gençlergücü bir yıl Süper Amatör Lig'e ara verdikten sonra geri döndü. Başarıda emeği geçen yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum.

Gençlergücü'nün yeri her zaman Süper Amatör Lig'dir. Alt ligler zaten onlara yakışmamıştı. İnşallah başarılarını Süper Amatör'de de sürdürürler.

Bunun yanında İsaören de bugün tarihi maça çıkacak. İnşallah kazanır ve Süper Amatör'e yükselen 2.ekip olurlar.

Hem profesyonel hem de amatör anlamda futbolda ve diğer branşlarda İnegöl'ün başarısı bizleri mutlu ediyor.