Pazar günü artık rüyadan uyandığımızı düşünüyorum. Bu iş 90 bitti. Ne yazık ki kötü sonla...
Sezon başından beri inişli çıkışlı grafik çizen İnegölspor, ligin bitimine 5 hafta kala Play-Off hattının 6 puan gerisine düştü. Kalan 5 haftada Giresun, Gümüşhane ve Aydın deplasmanları olduğunu da anımsatalım.
Sezonun ilk yarısında temel sıkıntımız natifli bir kadroya sahip olamamaktı. Devre arasında bunun için 4 isim alındı ama bu isimlerden sadece Ali'den istifade edebildik tam anlamıyla.
Zaman zaman Mümin görev alsa da; bizden giden Mümin ile dönen Mümin arasında ciddi farklar olduğunu da ifade edelim.
Kartal maçında oyunun belirli bölümlerinde baskıyı kurup, devamını getiremediğimiz için 2 puanı sahada bıraktık. Maçın ilk 15 ve ikinci yarının 15 dakikalık bölümleri haricinde sahada istediğini yapan bir takım yoktu.
Özellikle ikinci yarıda golü atana kadar tempoyu yükselten ve aradığı golü de erken bulan İnegölspor'un, sanki bir puan yetiyormuş gibi durağanlaşmasını anlamakta zorluk çektik.
Velhasıl bu sezon büyük ümitlerle başlayıp, hayal kırıklığı ile sona erecek gibi. O zaman gelecek yılın planlamasını erkenden yapmak gerekiyor.
Yönetim, teknik heyet, futbolcular bazında kimlerle devam edilip, kimlerle devam edilmeyecek şimdiden konuşulursa gelecek sezona daha sağlam bir başlangıç yapılabilir diye düşünüyorum.
.