Haftalardır 'Kümede kalsak yeter' dediğimiz İnegölspor, bizi mahcup edip Play-Off oynayacak sanırım. Zira Aydınspor galibiyeti bizi ilk kez potanın içine soktu.

Aydınspor ilginç bir takım. Kapasitesi sınırlı bir ekip... Haberlerden takip ettiğim kadarıyla da sakatları çoktu bu maç öncesi.

Maça neredeyse 7-8 oyuncusunu bizim sahada tutarak başladılar. Önce baskı yaparak; oyun kurmamızı engellediler kendilerince.

İlk yarı için de başarılı oldukları söylenebilir. Fakat, 2.yarıda bu oyunu sürdüremeyecekleri her hallerinden de belliydi.

Bir kere önde baskı kuran ve oynatmayan takımların, stoperleri seri ve akıllı olacak. Topu atacak arkadaşını bulamayan savunmacılar, bilinçsizce topu uzaklaştırdıklarında rakip hücumculara o şansı vermeyecek.

Aydın'ın iki stoperi de kötü. İnegölsporlu oyuncular nerendeyse bütün hava toplarını aldılar. Bir tanesine müdahale edilmez mi? Savunma arkasına atılanlarda da pozisyon almakta sıkıntı yaşadılar.

Velhasıl ilk yarıda gelmeyen gol, ikinci yarıda geldi. İlk golün ardından da farkı yakaladı İnegölspor.

Gollerin üçü de jeneriklik... Top takibi, vuruş, ceza alanı içerisinde ikiye birler... Süper Lig kalitesinde goller atıldı bu maçta.

İnegölspor'un topu ileriye taşıma sıkıntısı ilk yarıda gözüktü. Rakip oyundan düşmeye başlayınca; özellikle de kalelerinde golü görünce daha geniş alanlar buldu ve farkı açtı.

Play-Off hattındayız artık. Kalan maçlarımızın tamamını kazansak arkamıza bile bakmayız. Bir de bu grubun ilk 5 sırasında yer alan ekiplerle Play-Off oynayacak olmamız büyük avantaj.

İnegölspor ve Taşkın Hoca, bizi şaşırtmaya devam ediyor. Acaba Play-Off'u göremeyiz yazmaya devam mı etsek.