EN ANLAMLI İFTAR: İHH İNİYAD tarafından simit, hurma ve sudan oluşan iftar, Ramazan’ın en anlamlı iftarıydı. İnegöl Belediyesi’nin bu yıl ilk kez Sudan’da düzenlediği iftarı da bu sıralamada 2.sıraya yazabiliriz.

EN POPÜLER İFTAR: MÜSİAD’ın Ramazan’ın 2. gününde Atatürk anıtı önünde gerçekleştirdiği iftar, Başbakan Erdoğan’ın İnegöllülere kısa da olsa selam ve hitabıyla en popüler iftar sıralamasında ilk sırada yer almasına sebep oldu.

RAMAZAN’IN KATİLİ: Şeytanların dahi zincire bağlandığı bugünlerde, zincirini koparan İsrail, çocuk, kadın, yaşlı dinlemeden katliamını sürdürdü. Dünya her zamanki gibi katliamlara sessiz kaldı.

RAMAZAN’IN SÜRPRİZİ: Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, hepimiz için sürpriz oldu. ‘Ekmek için Ekmeleddin’ sloganıyla Tayyip Erdoğan ve Selahattin Demirtaş’ın rakibi olan İhsanoğlu, bakalım seçimde de sürpriz yapabilecek mi?

RAMAZAN’IN SOHBETİ: Yeni Gazeteciler Derneği, Ramazan Sokağı’ndaki standında farklı kesimlerden isimlerle buluştu. ‘Ramazan Sohbetleri’ adıyla gerçekleşen program, İnegöl’de Ramazan’a ayrı bir hava getirdi.

RAMAZAN’IN EN SESLİSİ: Kuşkusuz saat 2’de itibaren seslerini duymaya başladığımız davulcular, bu Ramazan’da da insanları sahur kaldırmak için adeta yarıştı.

RAMAZAN’IN EN SESSİZİ: Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ramazan’da inzivaya çekilmiş gibiydi. Ramazan süresince diğer aylara göre basında da çok yer almayan Aktaş, Ramazan’ı sessiz şekilde geçirmeyi yeğledi.