8 Mayıs 2012: Yeni İnegöl Devlet Hastanesi’nin ihalesini kazanan yüklenici firmanın iflas etmesi nedeniyle hastane inşaatı durdu.

11 Mayıs 2012: Taşeron firma yetkilisinden yaşanan süreçle ilgili bilgiler alan milletvekili Hüseyin Şahin; birçok işçinin parasını aldığını, gün içerisinde de hepsinin alacaklarını tahsil edeceğini söyledi. Hiç bir hak kaybı olmadığını sözlerine ekleyen Şahin, hastane inşaatına ilişkin ise iki hafta içerisinde inşaatın kaldığı yerden devam etmesini arzu ettiklerini ifade etti.

11 Haziran 2012: Sıkıntının Diş Hastanesi inşaatında da yaşandığını söyleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, İhaleyi alan müteahhidin bize kolaylık göstermesinden dolayı havada yakıt ikmali yaptık. Yeni müteahhit geldi işe başladı. Mevcutta alacakları olan arkadaşlarımızın da haklarını korumakla ilgili çalışıyoruz. Hepsi ile ilgili elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ödenekle ilgili sıkıntı yoktur. Hedefimize ulaşacağız.” diye konuştu.

8 Ekim 2012: Süreci yakından takip ettiklerini ifade eden Milletvekili Şahin, 4 Ekim 2012 Perşembe günü proje değişikliğinden sonraki yeni haliyle Devlet Hastanesi’nin ikmal işinin ihalesi TOKİ Başkanlığınca yapıldı ve en düşük teklifi veren Ekol Yapı İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti., 54 milyon 350 bin TL +KDV bedelle ihaleyi kazandı diye konuştu.

5 Ekim 2012: Devlet Hastanesi’nin ardından inşaatı duran Diş Hastanesi’nde maaşlarını alamayan işçiler ve paralarını alamayan firma sahipleri isyan etti. İşçilere ve malzeme alınan firmalara yaklaşık 1 milyon TL’ye yakın borcu olan yüklenici firmanın kendilerini oyaladığını kaydeden işçiler, paralarının ödenmemesi durumunda şantiyeye kimseyi sokmayacaklarını kaydettiler.

28 Aralık 2012: TOKİ tarafından yaptırılan Devlet Hastanesi ve Diş Hastanesi’nin ardından Halk Eğitim inşaatı da durdu. İşçiler, 4 aydır maaşlarını alamadıkları ve sigortaları yatırılmadığı gerekçesiyle inşaatta çalışmama kararı aldı.

30 Ocak 2013: Milletvekili Hüseyin Şahin, Yeni Halk Eğitim Merkezi inşaatının durduğu konusunda kendisine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AK Parti İlçe Başkanlığından herhangi bir bilginin ulaşmadığını söyleyerek, “Bilgi verilseydi mutlaka ilgilenirdim” dedi.

13 Ocak 2014: 2012 yılında temeli atılan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatı yine durdu.

9 Eylül 2014: Bunca yaşanan sıkıntılar, problemlere rağmen milletvekilimiz hiçbir şey olmamış gibi –gülen- fotoğrafıyla hem de manşetten ‘Diş Hastanesi 5 ay sonra bitecek’ açıklamasını yaptı.

5 kez sütten ağzı yanan milletvekilimizin hala üfleme huyu edinememesini başka nasıl anlatayım, bilemedim.