Yeni kurulan takımlar için ilk haftalar çok önemlidir. Oyuncuların birbirlerini hem kişilik hem de sahada tanıması, bunun yanında kaynaşma, takım olma gibi özelliklerin oturmaya başlaması ile sahadan da güzel sonuçlarla ayrılmak ilk haftalarda çok mühim. Geçtiğimiz sezondan sadece 3 oyuncu ile yoluna devam eden İnegölspor, geçen 3 haftada aldığı 7 puanla hem ilk haftalarda oluşabilecek sıkıntıyı ortadan kaldırdı hem de takıma güven geldi. Özellikle ilk yarıda oynanan oyun, orta alanda yapılan pas alış verişleri, hücumda rakip savunmayı rahatsız eden ve oyun kurmasını engelleyen anlayış, oyuncuların saha içindeki yardımlaşmaları taraftardan da uzun süre alkış aldı. Teknik Direktör Taşkın Güngör?ün ?Öyle bir oyun oynamalıyız ki taraftarlarımız, diğer maçı iple çekmeli. Mağlup olduğumuz da dahi bizleri alkışlarla sahadan uğurlamalı? anlayışı Pazar günü itibariyle oynanan oyuna bakıldığında tuttu. Devamı gelecek mi hep beraber göreceğiz.

Öncelikle Manavgat takımını değerlendirelim. Özellikle duran toplardaki zafiyetleri sebebiyle ilk yarım saatte 2-0 geriye düştüler. Hemen hemen tüm kornerlerde adam paylaşımlarında hata yaptılar ve bu hataları pahalıya mal oldu. Manavgat basınından bir isimle yaptığım görüşmelerde çok ciddi paraların harcandığını öğrendim. Bunun yanında 3 forvet oyuncularının da sakat olduğunu belirtti basındaki arkadaş. Fakat şunu belirteyim ki ilk sezonlarında ligde kalırlar. A.Sebat, Gebze gibi takımların büyük ihtimalle amatöre gideceğini düşünürsek Manavgat bu ligde bu sezon tutunur.

İnegölspor, duran toplarla bulduğu 2 golün ardından oyunu istediği gibi yönlendiren bir takım hüviyetindeydi. Özellikle orta alanda Oktay?a (6 numara) bayıldım. Bayrampaşa maçındaki ürkekliğini bir kenara bıraktığında kalitesini görebiliyorsunuz. İleride Raif ve Mümin ikilisi çok takımın canının yakar. Hicabi, bazen sağda bazen solda rakip savunmayı yıpratan bir isim. Fakat kapasitesinin altında oynadığını düşünüyorum. Birkaç hafta sonra çok daha iyi Hicabi izleriz. Bu maçta beğenmediğim tek isim sol bekteki Alişan. Umarım bu maça özgüdür. Fakat Manavgatın sağ kanat akınlarında yerini kaybeden bir oyuncu görüntüsü verdim. İlk 3 haftada 7 puan çok iyi. Hafta içinde oynayacağımız Hacettepe ardından İnegöl?deki Keçiören maçlarında alınacak 6 puan hem takımı hem de taraftarı şampiyonluk havasına sokar.