İnegölspor lige başladığında kulübe kimse sahip çıkmazken, değerli başkanımız Münür Kaner, maddi imkansızlıklara rağmen kulüp idaresini aldığında "bu sene ligden düşeriz" diyenler vardı.

Bu iş sadece parayla olmuyor; gönülle, istekle oluyor. Geçtiğimiz senelerde para ve yönetim vardı, transfer vardı ama ligde kabus yaşadık.

Bu iş İnegölsporu severek olur. Lig maçları başlarken Murat Yoldaş'la yapılan anlaşmanın tam isabet olduğunu gördük.

Takım yeniydi, birçok futbolcu ayrıldı, kaynaşmanın bir zamanı vardı. Birkaç maç iyi gitmeyince dış mihraplar cezayı hemen teknik heyete kesmeye başladı.

Başkan MünürKaner, sabretti. Konumun nereye geldiğini gördüler. Kendini bilmeyen yöneticiler, Kemal, Bilal, Raif ve birkaç futbolcuyu satıyorlardı.

Takımımızı sırtlayan bu kardeşlerimizin hakları ödenmez, bu futbolcular İnegölspor'un eski sembolleri; Kaleci Murat, Saffet, Ali, İbrahim, Bayram Ali, Selahattin gibiler. Hepsi taraftarın gönlünde taht kurmuşlar.

Ben İnegölspor'u 84 senesinden beri takip ediyorum. Bu sene yine başkanımız MünürKaner'in görevine devam etmesini arzuluyorum.

Yeni sezona tüm İnegölspor ve taraftarları olarak birlik ve beraberlik içinde çıkalım.

Bu noktada isteriz ki; Belediye Başkanımız Alper Taban, Voleybol takımına nasıl sahip çıkıyorsa İnegölspor'a da sahip çıksın, biraz olsun elini taşın altına soksun ve İnegölspor Tesisleri'nin bitirilmesine yardımcı olsun.

Ligde bu hafta oynayacağımız Sivas Belediye Spor maçında 3 puanı lig tarihimize altın harflerle yazalım.

Gelecek sezona şimdiden hazırlanalım. Yönetimi, Teknik Heyeti ve tüm İnegölspor futbolcularını kutlarım.

Biz İnegölspor taraftarlarına mutlu bir sezon geçirdikleri için onları alınlarından öperim.