İnegölspor ligde 2. maçında bu sene ligde varım dedi. ilk maçta Niğdespor'dan aldığı puandan sonra kendi sahası ve seyircisi önünde oynadığı iyi bir futbolla 3 puan almasını bildi.

Gaziantepspor oynadığı bu oyunla ancak ligde kalmak için çabalar.

Teknik hoca ve heyetin başarısı ortada... Sadece futbolcu kardeşlerimizin katkısı da eklenince Gaziantepspor karşısında 3 şık golle 3 puan almasını bildik.

Orta sahamızdaki futbolcular iyi uyum sağladılar. Emirhan, Serhat, Birhan iyi... Her maçta bu performansı göstermeleri lazım.

Ortada iyi takım, sonuca da gider. Müdafaamız aynı güvenle bu sene de Kemal, Bilal ve diğer sağbek ve sol bek iyi...

Takımımızın kondisyonu eksik. Biraz daha çalışmaları lazım. İsmail hoca bunları görmüştür. İleriki maçlarda bunu telafi ederler.

İleri uçtaki adamlara gelince; Cengiz, Raif, Yaşar kendilerine iyi bakarlarsa 90 dakika boyunca golü aramaya devam eden takım oluruz.

Gökhan ve Yaşar girdiklerinde ne yapacaklarını gösterdiler. Yusuf, Raif ve Yaşar'ın golleri ile İnegölspor ligde bizde varız dedi.

İnegölspor seyircisine gelince yine sahnedeydiler. 90 dakika boyunca İnegölspor'u fair play çerçevesinde destekleyerek 12.adam görevini yaptılar.

Bu hafta Bodrumspor'la deplasmanda oynayacağımız maça iyi hazırlanarak puan veya puanlarla dönerek ligde seriyi yakalayalım. İnegölspor'a başarılar .