İnegölspor'umuz kötü günler geçiriyor. İstediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Hoca da değiştirsek oyuncu da değiştirsek değişen bir şey yok. Kötü oynuyoruz ve sonucunda istediğimiz sonuçları da alamıyoruz.

Haftalardır kötü gidişe son verme adına hamleler yapıldı ama nafile. Osman Hoca ile başladık. O gitti. İsmail Güldüren geldi o da çare olamadı. İsmail hoca da gidince Ergün Penbe'ye umut bağladık. Penbe hayallerle başladık ama her hafta küme düşme hattına daha da yaklaşıyoruz.

Yarın tarihi bir maç var. Bizi şampiyon yapan Taşkın Güngör'ün takımı Tokat ile oynayacağız. Renkleri bir, puanları bir iki takım... Kazanan ligde kalmayı büyük oranda garantileyecek gibi.

İnegölspor'un bu sezon birçok maçında görev yaptım. Genel manada da saha içindeydim. Kale arkasında fotoğraf çekiyor, notlar tutuyorum. Açıkçası İnegölspor'un keyif veren bir maçına rastlamadım desem yeridir.

Heyecansız, isteksiz bir takımla mücadele ediyoruz haftalardır. Sahada ne yaptığını bilmeyen bir oyuncu topluluğu var sanki. Teknik Direktörlerin de yetersizliği ile sonuç ortada. Şampiyon olacağız derken kümede kalma savaşı vereceğiz.

Taraftar bu zorlu maç öncesi kampanya başlattı. Herkesi stada davet ediyorlar. Bu maçı mutlaka kazanmamız lazım. Kaybedersek ligde tutunmamız iyice zorlaşır.

İnegöl bu tarihi maça akmalı. Hepimize bu maçta büyük görev düşüyor. İnegölspor yönetimi bilet fiyatlarını da düşürmüşken; Tokat galibiyeti ve ligde kalma sevincini Pazar günü hep beraber yaşayalım.

İnegölspor'a bu zorlu maçta başarılar.