İnegölspor, 2.yarının ilk maçında Menemen'i ağırladı. Galibiyet hasretini sona erdirme adına önemli bir fırsattı bu maç...

İyi de başladık. İlk yarım saatte topa, oyuna hakim olan taraf bizdik. Sezonun ilk yarısındaki oyunun yakınından bile geçmeyen, mücadeleci, istekli, pozisyon üreten bir takım vardı sahada.

Raif'in varlığı ile daha fazla pozisyona girilmesi, Recep'in sol bekte artık alternatifinin olması ile daha doğru oynaması, orta alanda Oğuz ve Emrah'ın daha fazla topa hakim olması, pas yüzdesindeki artış ilk yarım saatte gözlemlediğimiz olumlu gelişmelerdi.

Özellikle Hacı Mustafa'nın ilk yarıdaki oyunu izlenmeye değerdi. Takım genel manada savunma, orta alan ve hücum hattında iyidi.

İnegölspor için ilk yarım saatte tek eksik olan goldü.

Menemen takımı ise bizi izlemekle yetindi. Maç 30.dakikadan sonra orta alan mücadelesine döndü.

2.yarı başında Menemen'in hocası Suat Kaya kazanma adına 2 hamle yaptı. Gökhan Ünal ve Serkan Çalık'ı aldı. Fakat çok önemli bir hata da yaptı.

Erman Kılıç'ın oyundan alınması hayati bir hataydı.

Orta alanda Erman'ın eksikliğini hissetti Menemen. Yine de ilk yarıdaki kadar tutuk değillerdi. Fakat bunda İnegölspor'un ilk yarım saat temposundan sonraki düşüşün de etkisi vardı.

İsmet Hakkı boş kaleye golü atsaydı muhtemelen 3 puanı hanemize yazdırırdık. O kaçan golün değeri, Menemen'in şans golüyle daha da anlamlı oldu.

Neyse ki gole karşılığı da erken verdik ve kaybetmedik. Fakat oyuna bakarsanız bence 2 puanı kaçırdık.

İnegölspor'un geleceği adına umutlanmamız gereken bir maçtı bu.

Onun için ben pozitif kısımlara bakarak; İnegölspor'un geleceğinin parlak olduğunu düşünüyorum. Yeter ki bu istek ve arzu devam etsin.